«Funkyfam»:

- Jeg er superstolt av ham

Jørgine Vasstrand hadde besøk av sin nylig myndige lillebror.

FAMILIE: Lørdag fylte Jørgine Massa Vasstrands yngste bror, Noah, 18 år. Men Funkygine er slett ikke bekymret for at lillebroren vil ha noen heftige utskeielser av den grunn. Her er familien på den røde løperen under TV 2s høstlansering i Bergen i august. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAMILIE: Lørdag fylte Jørgine Massa Vasstrands yngste bror, Noah, 18 år. Men Funkygine er slett ikke bekymret for at lillebroren vil ha noen heftige utskeielser av den grunn. Her er familien på den røde løperen under TV 2s høstlansering i Bergen i august. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag kveld var det duket for semifinale i «Skal vi danse», der tre sterke kandidater knivet om en finaleplass. Blant dem var Jørgine Massa Vasstrand (30), som har vært en sterk forhåndsfavoritt siden starten.

Vasstrand er kjent for sin store familie, som hun også nå er aktuell med i TV-serien «Funkyfam» på TV 2. Brødrene hennes, tvillingene Silas og Emil, samt minstemann Noah, har hele tiden vært støttende i danseprosessen, og har ofte vært til stede under sendingene.

Selv om denne lørdagen var spesiell for storesøster Vasstrand, var den også spesiell for en av brødrene. Lillebror Noah fylte nemlig 18 år.

- Han er litt som meg

Med myndighetsalderen kommer en rekke nye muligheter, som å kunne ta lappen og drikke alkohol.

Sistnevnte faktor har mang en 18-åring brent seg på opp gjennom årene, men storesøster «Funkygine» er slett ikke bekymret for lillebroren.

STRENG STORESØSTER: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand er tydelige på hvem som er sjefen i familien deres. Video: Rød Løper Vis mer

- Noah er så veldig snill og grei. Han er egentlig litt som meg, engstelig for mye, så han er aldri i farlige situasjoner, sier Jørgine.

«Skal vi danse»-finalisten forteller videre at lillebrorens 18-årsdag allerede er feiret, men at familien likevel ville ta en liten, rolig feiring hjemme med bursdagskake til kveldsmat etter at lørdagens «Skal vi danse»-sending var overstått.

SENDT HJEM: Finalehåpet brast for Victor Sotberg lørdag kveld. Slik beskriver han følelsen av å ryke ut så tett på en finale. Video: Ruben Pedersen / Rød Løper Vis mer

Stolt av lillebror

«Funkygine» legger ikke skjul på at Noah er en gutt som fortjener den feiringen han kan få, og at hun er veldig stolt over yngstebroren.

- Jeg er superstolt over Noah, den han er og den han har blitt. Han er kjemperaus, super-inkluderende og veldig ærlig fyr, så jeg er veldig stolt av han.

Selv om Funkygine sikret seg en finaleplass under lørdagens sending, hadde hun altså ingen planer om å ta fatt på en storslått feiring av den grunn.

- Jeg skal hjem til barna mine og Morten for å feire med dem, og så skal jeg legge meg tidlig for å være klar til trening i morgen. Så jeg venter med feiring til etter finalen, fortalte hun til Se og Hør.

SJEFETE: Jørgine Massa Vasstrand vet hva hun vil, og liker å bestemme. Det er ikke alltid like lett for dansepartner Jørgen Nilsen i «Skal Vi Danse». Video: Thea Hope. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Hele familien

Med sine 18 år kunne Noah fort vært den yngste deltakeren i familiens TV-serie, «Funkyfam». Det er derimot ikke tilfellet. Det har seg slik at dansedronningens tre barn også er med i serien, men hun har tidligere forsikret overfor Se og Hør at de bare medvirker som statister.

- Barna er der innimellom, men de er absolutt ikke i fokus. Det er ikke sånn at jeg sier til Sokrates at familien vår får en egen serie. De er ikke en del av det på den måten som vi er. Vi har tatt de med der vi synes det er forsvarlig at de er, i en del av hverdagen, sa Vasstrand til Se og Hør, og fortsatte:

- De er statister. Folk der ute skal ikke bli bedre kjent med barna våre, men de er en del av livet mitt, og det er naturlig at de er der i bakgrunnen, forklarte hun.

NØDT ELLER SANNHET: Inspirert av «Ex on the Beach» ga vi kjendisene et ultimatum: Nødt eller sannhet? Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

Eksponering av barn er en evig lang diskusjon, hvor forskjellige influensere tar forskjellige valg. Barna til «Funkygine» har flere ganger vært å se i hennes kanaler i sosiale medier, samt på VGTV - der hun har hatt en serie med Vegard Harm. Likevel forsikrer hun at kameraene aldri følger dem direkte.

LES OGSÅ: - Er veldig ærlig, så det blir nok litt vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer