Nicolay Ramm:

- Jeg er superpappa i helgene

Nicolay Ramm åpner seg om pappatilværelsen.

PAPPA: I tillegg til å være travel med nye prosjekter, er Nicolay Ramm opptatt som pappa på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAPPA: I tillegg til å være travel med nye prosjekter, er Nicolay Ramm opptatt som pappa på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For omtrent nøyaktig ett år siden ble programleder Nicolay Ramm (33) pappa før første gang. Sammen med forloveden Josephine Leine Granlie fikk han en sønn, som paret har gitt navnet Aksel.

Da Se og Hør møtte Ramm i høst, kunne han fortelle at det første halvåret som pappa hadde vært veldig fint, men at han hadde vært ganske opptatt.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder, sa Ramm den gang.

Siden har TV-profilen hatt pappaperm og har fått tilbrakt mye tid med sønnen. Nå er han imidlertid tilbake til hverdagen - men det stopper han ikke fra å være «superpappa».

Ble overrasket på fødestua

I fredagens episode av «God kveld Norge» snakker Ramm ut om pappatilværelsen. 33-åringen erkjenner at det er travle tider, og at han og forloveden sjonglerer foreldrelivet med arbeidslivet.

Ramm forteller blant annet at han prøver å være så til stede som han klarer.

- Jeg leverer og henter i barnehagen så ofte jeg kan, og så prøver jeg å være tilgjengelig når jeg først har fridag. I helgene for eksempel, da er jeg superpappa, sier han, ifølge TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer