Nicolay Ramm:

- Jeg er superpappa i helgene

Nicolay Ramm åpner seg om pappatilværelsen.

PAPPA: I tillegg til å være travel med nye prosjekter, er Nicolay Ramm opptatt som pappa på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAPPA: I tillegg til å være travel med nye prosjekter, er Nicolay Ramm opptatt som pappa på hjemmebane. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For omtrent nøyaktig ett år siden ble programleder Nicolay Ramm (33) pappa før første gang. Sammen med forloveden Josephine Leine Granlie fikk han en sønn, som paret har gitt navnet Aksel.

Da Se og Hør møtte Ramm i høst, kunne han fortelle at det første halvåret som pappa hadde vært veldig fint, men at han hadde vært ganske opptatt.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder, sa Ramm den gang.

Siden har TV-profilen hatt pappaperm og har fått tilbrakt mye tid med sønnen. Nå er han imidlertid tilbake til hverdagen - men det stopper han ikke fra å være «superpappa».

DAGBLADET-STIKK: Maskorama-detektiv Nicolay Ramm kommer med et stikk til Dagbladet før «Maskorama»-finalen. Video: Celina Morken. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

Ble overrasket på fødestua

I fredagens episode av «God kveld Norge» snakker Ramm ut om pappatilværelsen. 33-åringen erkjenner at det er travle tider, og at han og forloveden sjonglerer foreldrelivet med arbeidslivet.

Ramm forteller blant annet at han prøver å være så til stede som han klarer.

- Jeg leverer og henter i barnehagen så ofte jeg kan, og så prøver jeg å være tilgjengelig når jeg først har fridag. I helgene for eksempel, da er jeg superpappa, sier han, ifølge TV 2.

NRK-profilen legger ikke skjul på at han får god støtte fra Granlie hjemme, og takker henne for at hun er tålmodig. Til «God kveld Norge» røper Ramm også en spesiell opplevelse fra da sønnen ble født.

Det var i februar i fjor at lille Aksel kom til verden - midt i pandemien. Ramm har tidligere fortalt om hvordan han måtte vente i bilen fram til fødselen var kommet langt nok til at han kunne komme inn på fødestua.

MAKEOVER: Komiker Nicolay Ramm måtte ty til drastiske grep før innspillingen av den nye humorserien «Olympiatroppen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Da han omsider fikk delta på fødselen, fikk han seg en stor overraskelse.

- Han var overraskende stor. Jeg husker jeg tenkte: Fy fader, så svær den babyen er, mimrer han om fødselsopplevelsen.

Se og Hør har ikke lyktes i å få kommentar fra Nicolay Ramm.

Planlegger bryllup

Det var i 2019 at Ramm gikk ned på ett kne og fridde til Granlie. Frieriet fant sted under et ferieopphold i Santa Barbara i California. Ramm var vært ærlig om at det var mye nerver forbundet med frieriet, og at han er glad det er unnagjort.

Da Se og Hør møtte 33-åringen i forbindelse med premierefesten til «Ikke lov å le på hytta» i høst, kunne han røpe at det forhåpentligvis blir bryllup til sommeren.

- Hvordan blir bryllupet?

- Det gjenstår å se, det er ikke ferdig planlagt ennå. Vi måtte jo utsette, så nå starter vi litt på scratch. Men vi er i gang med planlegginga og det blir en stor fest, forhåpentligvis, fortalte Ramm den gang.

LES OGSÅ: - Herregud, så glad jeg er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer