KOLLEGAER BLE EKTEPAR: Stjerneparet Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært kjærester siden 2012 og gift siden 2015. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER BLE EKTEPAR: Stjerneparet Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært kjærester siden 2012 og gift siden 2015. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mila Kunis:

- Jeg er superdramatisk

Skuespilleren legger ikke noe i mellom når hun beskriver seg selv som person.

(Se og hør): Mange Hollywood-stjerner fremstår som nærmest perfekte for oss vanlige dødelige. Men selvfølgelig er det ikke slik.

Nå innrømmer Mila Kunis (34), kjent fra filmer som «Black Swan» og «Ted», at hun har en rekke feil og mangler som kan være vanskelig å takle i dagliglivet.

- Jeg tenker ting i fillebiter. Jeg er er superdramatisk. Jeg gjør ting, som egentlig ikke er så ille, om til en katastrofe i tankene mine. Jeg går fra null til hundre. Det er et problem, avslører hun til Marie Claire, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FAMILIE: Mila og ektemannen Ashton sammen med barna på et svømmestevne i Budapest i juli. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Mila og ektemannen Ashton sammen med barna på et svømmestevne i Budapest i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vakre brunetten er gift med Hollywood-kjekkasen Ashton Kutsher (39). Duoen ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i California sommeren for to år siden.

De har også datteren Wyatt (3) og sønnen Dimitri (11 mnd.) sammen.

I intervjuet åpner Kunis seg også om at livet som småbarnsmamma kan være rimelig hektisk til tider.

- Morsrollen viser deg hvor lite selvopptatt du kan bli. Jeg er dødssliten, men hvem bryr seg? Barna mine er sunne, så jeg er lykkelig, deler hun, ifølge nettstedet.

Barna får ikke julegaver

Selv om stjerneparet tjener millioner på sine skuespillerkarrierer, så er det viktig for 34-åringen at barna lærer seg å stå på egne bein.

- Jeg vil at datteren min skal lære seg betydningen av hardt arbeid, forklarer hun.

Tidligere denne måneden avslørte også Kunis at de to små barna ikke kommer til å få presanger til jul.

- Vår tradisjon er å ikke gi noen julegaver til barna. Vi begynner med den tradisjonen i år, fordi når barna er så små, så betyr det ingenting, fortalte hun i et intervju med US Magazine.

Filmstjernen, som ironisk nok straks er aktuell med filmen «A Bad Mom's Christmas», forklarte videre at fjorårets julefeiring og antallet gaver som fulgte med, rett og slett ble for overveldende.

GODE VENNER: Her er Mila og Ashton sammen med sin tidligere That '70s Show-kollega Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Her er Mila og Ashton sammen med sin tidligere That '70s Show-kollega Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I fjor var Wyatt to år gammel, og det ble for mye. Vi ga henne ingenting, det var det besteforeldrene som gjorde. Vi fortalte våre foreldre: «Vi ber dere, dersom dere skal kjøpe noe, vær så vennlig å velg én gave», sa hun og la samtidig til at familien heller ønsker å ta imot gaver som kan gis til veldedige organisasjoner.

Første kyss

Kunis og Kutcher møttes for første gang i den populære komiserien «That '70s Show».

Den gang var hun bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at ektemannen var hennes første kyss.

- Mitt første kyss noensinne var med Ashton i TV-serien. Og da showet hadde et skoleball, så var daten min, min nåværende forlovede. Så vi kan faktisk si helt ærlig at vi har vært på ball sammen, avslørte hun året før de giftet seg.

I syv år var Ashton Kutcher gift med den 15 år eldre Hollywood-stjernen Demi Moore (54). Siden 2012 har han vært sammen med Mila Kunis.

LES OGSÅ: - Kourtney setter pris på Scotts unge, nye flamme