- Jeg er stormforelsket

Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard får med seg 50 gjester til bryllupet i Las Vegas.

KLARE FOR BRYLLUP: Eli Kari Gjengedal og kjæresten Tom Saxegaard gifter seg om ikke mange dagene i Las Vegas. Foto: Se og Hør
KLARE FOR BRYLLUP: Eli Kari Gjengedal og kjæresten Tom Saxegaard gifter seg om ikke mange dagene i Las Vegas. Foto: Se og Hør Vis mer
MANGE BLIR MED: Hele 50 personer blir med Eli Kari og Tom til Las Vegas. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland
MANGE BLIR MED: Hele 50 personer blir med Eli Kari og Tom til Las Vegas. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag setter den tidligere værmelderen Eli Kari Gjengedal (43) seg på flyet til Las Vegas. Med seg har hun forloveden Tom Saxegaard (44), og klimakset på turen er parets bryllup.

Gjengedal og Saxegaard gifter seg 12. april, og til Dagbladet forteller Eli Kari at hun er stormforelsket.

- Når jeg først skal gifte meg, vil jeg ikke vente i mange år. Det er bedre å gifte seg med en gang når man er stormforelska enn å vente til man er blitt litt lei av hverandre, forteller hun til avisen.

Spesielt gledelig er det at så mange vanner og familie blir med for å ta del i festlighetene.

- Vi er veldig, veldig overrasket og rørte, for hele 50 personer fra familien og vennekretsen blir med. Kapellet har bare plass til halvparten, så noen må nok stå, men seremonien tar jo ikke så mange minutter. Det blir litt drive through-wedding, og veldig, veldig gøy!

Gjengedal, som er aktuell som spaltist i Dagbladets nye helgeavis, kommer ikke til å bo sammen med sin kommende ektemann.

- Det er bare fint at vi ikke bor sammen, for da er man kjempeforelsket mye lenger, sa hun, og forklarte at grunnen til at adresseendringen uteblir er fordi begge har barn på hver sin kant.

LES OGSÅ: Gifter seg i Las Vegas