Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg er stor fan av Petter og Gunhild

Tone Damli lar seg inspirere av ekteparet Stordalens tøffe historie.

SEOGHØR.NO: I 2015 lanserte hotellkongen Petter Stordalen (53) sin bok «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet», hvor han blant annet snakker åpenhjertig om kona Gunhilds liv etter at hun ble rammet av den alvorlige sykdommen systemisk sklerose.

Som resultat av sykdommen måtte Gunhild (37) gjennomgå en tøff cellegiftbehandling som førte til hårtap, samt eksperimentell stamcelletransplantasjon i Nederland.

I april ble det kjent at Stordalen igjen ble lagt inn på sykehuset i Utrecht i Nederland, der hun

SUKSESS: Gunhild Stordalens EAT -konferanse i Stockholm har blitt en stor suksess. Her hilser hun på kronprinsesse Mette-Marit under konferansen i 2015. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Gunhild Stordalens EAT -konferanse i Stockholm har blitt en stor suksess. Her hilser hun på kronprinsesse Mette-Marit under konferansen i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Behandlingen hun da fikk var den samme som forrige gang.

Henter inspirasjon

En av de som henter inspirasjon fra ekteparet Stordalens dramatiske historie, er artisten Tone Damli (28).

sin blogg avslører hun tirsdag at hun lenge har ønsket å lese Petters bok, og har satt av tid til å lese den sommerferien.

«Mens Billie no ligge oppe i senga si for ein liten formiddagskvil, har eg opna boka til Petter Stordalen,  «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet», ei bok eg har gleda meg til å lese. Eg merka allerede at dette er ei bok eg likar og ei bok som inspirerar fra første stund.»

INSPIRASJON: Tone Damli hilste på Petter Stordalen under Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Her er de sammen med kjendisstylist Jan Thomas. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
INSPIRASJON: Tone Damli hilste på Petter Stordalen under Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Her er de sammen med kjendisstylist Jan Thomas. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

«Ikkje det at eg har store ambisjonar og å bli styrtrik, men han har mange gode poeng. Eg er fan av Petter. Og Gunhild», skriver hun.

Ble tildelt pris

I 2015 var både Tone og Petter tilstede på Se og Hørs kjendisgalla, da Gunhild Stordalen ble tildelt «Årets grønne pris» for sitt miljøengasjement.

Da Petter tok i mot prisen på konas vegne, hyllet han henne med en rørende tale.

- Jeg trodde aldri jeg skulle hilse på Bill Clinton... Det fikk jeg heller ikke. Men jeg stod der fem skritt bak og så bakhodet hans - han pratet med dama mi. Jeg bar Louis Vuitton-bagen til Gunhild, fortalte han blant annet fra scenen.

Se hele talen her:

I et intervju med den svenske radiokanalen P1 i juni sa Gunhild at hun ikke lenger er redd for å dø.

- I dag, når du lytter til dette, er cellegiften på ny i ferd med å ødelegge beinmargen min. Ingen kan vite hva resultatet blir. Men det vil bli min største personlige kamp til nå. Det vil bli en kamp om liv og død.

- - Jeg er kanskje ikke lenger redd for å dø, men jeg har heller aldri hatt mer lyst til å leve, sa hun i radiointervjuet ifølge Dagbladet.

LES OGSÅ: Spiste middag med parykken til Gunhild

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.