- Jeg er stolt over at deltagerne tør å «være seg selv»

Nå uttaler programleder Gaute Grøtta Grav seg om den opphetede «Farmen»-krangelen.

BRUKTE STERKE ORD: Olav Harald Ulstein har gitt uttrykk for at han har lite til overs for konkurrenten Finn Olav. Det la han absolutt ikke skjul på i søndagens «Farmen».  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BRUKTE STERKE ORD: Olav Harald Ulstein har gitt uttrykk for at han har lite til overs for konkurrenten Finn Olav. Det la han absolutt ikke skjul på i søndagens «Farmen». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært store verbale tumulter mellom de to kamphanene Olav Harald Ulstein (51) og Finn Olav Odde (56) på Farmen den siste uka.

Olav har blant annet kalt Finn Olav for «en ynkelig og motbydelig mann» og «en sleip faen».

Dette reagerte Finn reagerte kraftig på.

- Jeg tror ikke jeg klarer å tilgi ham. Jeg er skuffet og lei meg, det stikker rett og slett. Jeg har ikke ord. Jeg merker jeg blir varm bare jeg snakker om det, sa han til Seoghør.no.

Finn Olav har også avslørt at han føler seg mobbet og at barnebarna hans gråter når de ser bestefaren på TV.

Reaksjonene fra TV-seerne har ikke latt vente på seg og 56-åringen har fått mange telefoner og støtteerklæringer fra både kjente og ukjente i etterkant.

Onsdag innrømmet Olav ovenfor Seoghør.no at han har vært inne på tanken om å ringe å høre hvordan Finn Olav har det, og at han vil sende ham en sms.

- Hvis han føler det sånn som han gir uttrykk for skal jeg mer enn gjerne være den første som ber om unnskyldning. Jeg hadde ikke inntrykk av at han tok det så ille opp, og det er jo for dumt at man skal bli uvenner bare ved å være med på en TV-serie som dette.

Bra å skape engasjement

Nå uttaler også programleder Gaute Grøtta Grav seg om  «Farmen»-krangelen i et innlegg på sin offentlige Facebook-side.

«Jeg tenker at TV er på sitt beste når det skaper engasjement. Og det er ikke slik at en deltager på Farmen leverer fasiten på hvordan man skal leve og oppføre seg i verden forøvrig. Farmen er historier mellom folk, og noen oppfører seg «bedre» enn andre. Jeg har forståelse for at noen vil reagere på hva deltagerne våre sier og gjør».

Videre skriver Gaute at han synes det er bra når folk engasjerer seg og blir opprørte over ting som skjer på Farmen, fordi det kan starte en dialog og diskusjon med kjente og kjære.

«Ditt verdisett blir utfordret - og kanskje til og med forsterket. Noe du igjen vil føre videre til de rundt deg. Dermed kommer dere styrket ut av seansen», står det i innlegget.

Grøtta Grav sier at det er viktig å huske på at Farmen er et underholdningsprogram, og at deltagere liker å finne på ulike sprell som noen ganger slår bedre an enn andre.

«Jeg er uansett veldig glad og stolt over at deltagerne våre viser så mange sider av seg selv, og tør å «være seg selv» på Farmen», skriver han avslutningsvis.

Se innlegget i sin helhet her.

LES OGSÅ: TV 2 får slakt for å vise dyredrap på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer