- Jeg er stolt over å være norsk «redneck»

Hovedpersonene i den nye realityserien bryr seg ikke om hva folk sier om dem.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld har kanalen MAX premiere på dokusåpen «Norske rednecks», som følger livene til en gjeng «selverklærte bondetamper».

Serien følger forskjellige fantastiske karakterer som elsker det enkle livet, blant andre ekteparet Väinö (55) og Gunn Berit Ulven Kultima (47). 

Gunn Britt er tidligere bryter og elsker ATV og handy-arbeid, mens Väinö elsker motoriserte kjøretøy, pupper, øl, strips og gaffa.

Paret holder virkelig ingenting tilbake, noe man får se når de skal ta seg et glovarmt bad i en selvlagd badestamp. Det artige og originale paret er både kjappe i replikken og i strålende godt humør.

Se video øverst i saken!

Til Seoghør.no forteller Väinö, som også er leder i «Norsk redneck forening», at det ikke akkurat blir hverdagskost å se seg selv på skjermen. 

- Det er en stund siden vi lagde serien, så pulsen har heldigvis roet seg litt, men det blir litt skummelt. Vi er jo ekte bygdeoriginaler. Vi er oss selv hundre prosent, og fikk helt frie tøyler. Dette var en morsom tur, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer