VICTORIA'S SECRET: Adriana Lima (t.h) er modell for «Victoria's Secret». Her er hun sammen med syltynne Candice Swanepoel og Alessandra Ambrosio (t.v). Foto: Stella Pictures
VICTORIA'S SECRET: Adriana Lima (t.h) er modell for «Victoria's Secret». Her er hun sammen med syltynne Candice Swanepoel og Alessandra Ambrosio (t.v). Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er stolt over å tjene mest

Adriana Lima sier at hun fortjener den høye lønnen.

Publisert
SEHER.NO: «Victoria's Secret»-modellen Adriana Lima (29) ble nummer fire på «Forbes» liste over verdens best betalte modeller. Hun innrømmer at hun er stolt over plasseringen, og vil at alle skal vite at hun jobber hardt for pengene.

- Jeg er veldig stolt over det fordi jeg jobber veldig hardt og ofrer mye. Mange tror at det er enkelt å være modell og at det bare handler om å være vakker på bilder. Det krever faktisk ganske mye, sier modellen ifølge radaronline.com.

Modellen tjente 44 millioner kroner i 2010 og topper ofte «verdens mest sexy»-lister.

- Noen ganger jobber jeg over 12 timer. Vi reiser mye, men jeg får ikke tid til å se meg rundt fordi vi jobber hele dagen. Det er ikke enkelt og vi savner familien vår, sier 29-åringen.

- Vi våkner opp hver dag, tar oss av familien, jobber, og det er ikke lett. Vet du hva? Jeg er stolt, sier hun åpenhjertig.

29-åringen sa for en måned siden at hun brukte ett år på å kvitte seg med de over 12 kiloene hun la på seg etter å ha født sin datter i 2009. Nå er hun tilbake i jobben som «Victoria's Secret»-modell.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg la på meg 12 kilo!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer