- Jeg er stolt over å ha lagt på meg

Men det er ikke lett å se hvor Chanel Imans ekstra kilo har lagt seg...

LAGT PÅ SEG?: Supermodell Chanel Iman skal visstnok ha lagt på seg rundt seks kilo den siste tiden - men er det mulig å se en forskjell? Til venstre er hun avbildet i september 2010, i midten i en ny reklame fra slutten av januar, til høyre er hun und Foto: All over press
LAGT PÅ SEG?: Supermodell Chanel Iman skal visstnok ha lagt på seg rundt seks kilo den siste tiden - men er det mulig å se en forskjell? Til venstre er hun avbildet i september 2010, i midten i en ny reklame fra slutten av januar, til høyre er hun und Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske modellen Chanel Iman (20), mest kjent fra «Victoria's Secret»-undertøysreklamer, vil nok forarge mange kvinner med sin ferske uttalelse.

Den slående vakre og svært slanke 20-åringen hevder nemlig at hun har problemer med å legge på seg. Nå har hun imidlertid lagt på seg seks kilo - og er strålende fornøyd! Ifølge modellen spiser hun hva hun vil for å klare å gå opp noen kilo.

- Jeg kan spise alt fra biff til potetmos, så folk hater meg! Men det er veldig vanskelig for meg å gå opp i vekt, fordi jeg er naturlig tynn, sier hun ifølge CocoPerez.

Selv om man nok lett kan bli irritert over slik «klaging», så har i hvert fall Iman et sunt skjønnhetsideal. Et av varemerkene til «Victoria's Secret»-jentene er at de ofte har litt former å vise frem, i motsetning til mange catwalkmodeller. Iman har også gått på catwalken for store designere som Dolce & Gabbana og Versace, men nå ønsker hun seg altså en mer kvinnelig figur.

- Jeg tror på det å ha hofter, rumpe og lår! Jeg elsker kurver og å være sexy. Jeg må legge på meg masse og trene for å få muskler og former, forklarer skjønnheten.

  Med disse uttalelsene havner hun i samme selskap som skuespiller Megan Fox (24), som har vekket oppsikt ved å vise frem sin svært slanke figur i Armanis nye undertøyskampanjer. Også hun skal nemlig slite med å legge på seg noen kilo...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er lei av å være mamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer