Stian Blipp og Jamina er huseiere:

- Jeg er stolt og takknemlig

Boligdrømmen til Stian Blipp og kona Jamina er gått i oppfyllelse.

NYTT HJEM: Programleder Stian Blipp og kona Jamina Iversen avslører at de har bygget drømmeboligen sin. Førstnevnte røper samtidig at det har vært et krevende prosjekt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT HJEM: Programleder Stian Blipp og kona Jamina Iversen avslører at de har bygget drømmeboligen sin. Førstnevnte røper samtidig at det har vært et krevende prosjekt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2014 flyttet Stian Blipp (29) og kona Jamina Iversen (31) inn i en eksklusiv leilighet ved Slottsparken i Oslo.

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen valgte paret imidlertid å legge loftsleiligheten ut for salg til 9,7 millioner kroner i fjor - noe som tilsvarer en verdiøkning på tre millioner.

Siden den gang har Blipp og Iversen feiret både bryllup og baby.

På sin Instagram-profil avslører Blipp nå at familien på tre i tillegg har flyttet inn i sitt drømmehjem.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

- Nedkjørt kropp

Totalt 14 måneder er gått siden byggeprosjektet startet, og Blipp legger ikke skjul på at det har vært en krevende periode.

- Enorme mengder arbeid, lange kvelder, for mange helger bortreist fra ladyen, bursdager og bryllup gått glipp av, tidvis nedkjørt kropp og sinn, en mengde flaks, en mengde talent, en stor bøtte med folk som har støttet når det har trengtes og trodd når ingen andre har det, skriver «Senkveld»-programlederen innledningsvis.

STOLTE: Stian Blipp og Jamina Iversen legger ikke skjul på at det var stort å sette nøkkelen i døra på sitt nye hjem for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
STOLTE: Stian Blipp og Jamina Iversen legger ikke skjul på at det var stort å sette nøkkelen i døra på sitt nye hjem for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- På grunn av alt dette har vi kunnet bygge et hus hvor den lille familien Blipp kan bo i lang tid fremover. Nøklene ble satt i låsen i går etter 14 måneder bygging. Jeg er stolt og takknemlig, fortsetter han.

Mye å feire

Familien har bosatt seg på Bekkelaget i bydel Nordstrand i Oslo. Blipp skriver også at han vil dele flere bilder av parets drømmehjem etter hvert som de kommer seg på plass.

Bolignyheten kommer altså et halvt år etter at Blipp og Iversen ønsket sitt første barn velkommen til verden. Den 24. november 2018 fødte sistnevnte datteren Noelle og få dager senere delte foreldrene det første bildet av barnet på sosiale medier.

- Tenk at en så perfekt pudding finnes, skrev Iversen til bildet.

View this post on Instagram

Tenk at en så perfekt pudding finnes ❤️

A post shared by JAMINA BLIPP (@jamiiina) on

Hjemlengsel

Få måneder etter at Stian Blipp opplevde å bli pappa for første gang, åpnet han opp om den nye tilværelsen. Jobben som «Senkveld»-programleder innebar på daværende tidspunkt en del reisevirksomhet, noe han selv opplevde som tøft.

På Instagram skrev Blipp blant annet at han hadde slitt med hjemlengsel etter at han ble pappa.

- Men jeg har fått high fives hjemmefra og vi facetimer hver morgen, sa han til Se og Hør i vinter.

- Jeg blir så glad hver dag og det er en konstant strøm av kjærlighet. Det nydeligste er å ta del i noe som er mye større enn seg selv.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

LES OGSÅ: Sammenligner forholdet med et arrangert ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer