TRENER HARDT: Bjørgen viser gjerne fram musklene sine, som her, da hun besøkte Fredrik Skavlan i studio i fjor.  Foto: SCANPIX
TRENER HARDT: Bjørgen viser gjerne fram musklene sine, som her, da hun besøkte Fredrik Skavlan i studio i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er stolt av kroppen min

Den norske skistjernen har muskler gutter misunner henne.

Publisert
SEHER.NO: Langrennsproffen Marit Bjørgen (30) strutter av muskler, og har et vaskebrett som gjør tenåringsgutter grønn av misunnelse. Og 30-åringen innrømmer gjerne at hun er stolt av kroppen sin.

- For meg er kroppen min perfekt for det jeg driver med. Jeg er stolt av kroppen min og det jeg har investert i den i form av trening. det er ganske mye, sier Bjørgen til Dagbladet.

Selv om hun hevder å være glad i kroppen sin, innrømmer Bjørgen at det er ting hun kunne forandret. Men akkurat hva vil hun ikke avsløre.

- Nei, det egner seg vel ikke på trykk, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk de armene!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer