- Jeg er stolt av kroppen min

Leder i Senterungdommen Sandra Borch har aldri latt høyden være noen hindring.

FORNØYD: Sandra Borch er 1,42 cm høy og fornøyd med kroppen sin slik den er. Hun forteller at hun fikk mer selvtillit etter at hun startet i politikken.   Foto: NTB scanpix
FORNØYD: Sandra Borch er 1,42 cm høy og fornøyd med kroppen sin slik den er. Hun forteller at hun fikk mer selvtillit etter at hun startet i politikken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med sine høye hæler og blonde lokker skiller Sandra Borch (24) seg fra de andre medlemmene i Senterungdommen.

Den 1 meter og 42 centimeter høye politikeren vakte oppsikt da hun lanserte en kalender med lettkledde bønder og senere stilte opp på noen frekke bilder i VG. Selvtilliten er det ingenting i veien med. 

- Jeg kommer aldri til å bli høy, men jeg er stolt av kroppen min, av meg selv og hva jeg får til, sier hun til Dagbladets torsdagsmagasin. 

Borch vokste opp i den lille bygden Lavangen i Sør Troms som én av rundt tusen innbyggere. Heller ikke i oppveksten lot Sandra høyden være en hindring og faren pushet henne og fikk henne til å bidra hjemme. 

- Pappa sa: «Du har vel ikke tenkt å bli boende hjemme hele livet?» Jeg fikk forklart at ting kunne ta litt lenger tid, men at jeg klarte det samme som alle andre, sier hun til avisen.

24-åringen sier til Dagbladet at medieoppmerksomheten har gjort henne mer usikker når hun møter nye mennesker. Hun får mye oppmerksomhet ute på byen, men er aldri sikker på hvorfor folk stirrer på henne.

- Kommer det en guttegjeng bort, kan de ha ulike motiv for å ta kontakt. Før visste jeg alltid hvorfor folk glante. Nå vet jeg ikke lenger hvorfor folk ser på meg, fordi jeg er kjent eller fordi jeg er liten.  LES OGSÅ: Verken sov eller spiste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer