HYLLER SIN EGEN VEKT: Stian Thorbjørnsen har skaffet seg ny tatovering med innskriften «20 kilo ekstra» Foto: Privat
HYLLER SIN EGEN VEKT: Stian Thorbjørnsen har skaffet seg ny tatovering med innskriften «20 kilo ekstra» Foto: PrivatVis mer

- Jeg er stolt av kroppen min

Paradise-Stian feiret formene på originalt vis.

SEOGHØR.NO: Både før og etter at han gjorde suksess i TV3-serien «Paradise Hotel» i 2012 har Stian Thorbjørnsen (31) satset hardt på en musikk-karriere som del av duoen «Staysman & Lazz».

Gruppen har kunnet glede seg over suksess med låter som «Ah A Ah» og «Kaptein Morgan» og fredag debuterer de på showet til VG-lista på Rådhusplassen.

- Det blir det største vi har gjort, sier Stian om showet han planlegger sammen med makker Lasse Jensen.

- Selvtillit er viktigere enn vekt

I PARADISE: Stian Thorbjørnsen ble kjent for mange TV-seere da han var med i «Paradise Hotel» på TV3 i 2012. Han har også vært med i «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
I PARADISE: Stian Thorbjørnsen ble kjent for mange TV-seere da han var med i «Paradise Hotel» på TV3 i 2012. Han har også vært med i «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer

Mens kvinnelige artistkolleger som Maria Haukaas Mittet og Marion Ravn tidligere har fortalt om det de har opplevd som et slankepress i bransjen, er Stian ikke redd for at han skal bli utsatt for det samme.

Forrige torsdag la han ut bilder av en ny tatovering på sin Instagram-side med innskriften «20 kilo ekstra».

- Jeg mener at personlighet og selvtillit er mye viktigere enn hva du veier. Selv har jeg alltid veid 20 kilo ekstra, men det gjør meg ikke noe. Jeg trives med den er.

- Det handler om å nyte livet og å være fornøyd med den man er.

Blir ikke lei av tatoveringen

Til Seoghør.no avslører han at ideen til tatoveringen kom etter at han sammen med artisten Katastrofe skre låten  «Bleik & Sur», hvor han bruker uttrykket «20 kilo ekstra».

Stian - som venter sitt andre barn i august - er ikke redd for at han skal angre på tatoveringen.

- Jeg har så mange tatoveringer fra før, så det går nok bra. Og dame har jeg jo allerede, sier han med et smil.


LES OGSÅ: Paradise-Stians «trekant» selger til gull