HETT PAR: Stian Barsnes-Simonsen og Lene Marlin ble sammen ved tusenårsskiftet. På ett tidspunkt var de landets heteste par. Nå kommenterer Stian Lenes kronikk. Foto: ALL OVER
HETT PAR: Stian Barsnes-Simonsen og Lene Marlin ble sammen ved tusenårsskiftet. På ett tidspunkt var de landets heteste par. Nå kommenterer Stian Lenes kronikk. Foto: ALL OVERVis mer

- Jeg er stolt av deg, Lene

Eks-kjæresten Stian Barsnes-Simonsen roser Lene Marlin for åpenheten om hennes tunge tid.

SEOGHØR.NO: Mandag publiserte Aftenposten en kronikk skrevet av popstjernen Lene Marlin (34), som forteller om en ekstremt vanskelig tid, der hun blant annet forsøkte å ta sitt eget liv.

Marlin er blitt hyllet av norske kjendiser for sin åpenhet rundt saken, og nå kommer også stjernens ekskjæreste, programlederen Stian Barsnes-Simonsen (35), med en kommentar.

Lene Marlin rørte TV-seerne og deltagerne da hun var med i TV 2-serien Hver gang vi møtes. Mandag fortalte hun om sine egne tårer, da hun skrev en kronikk i Aftenposten. I kronikken omtaler hun sin vanskeligste tid. Foto: TV 2
Lene Marlin rørte TV-seerne og deltagerne da hun var med i TV 2-serien Hver gang vi møtes. Mandag fortalte hun om sine egne tårer, da hun skrev en kronikk i Aftenposten. I kronikken omtaler hun sin vanskeligste tid. Foto: TV 2 Vis mer

På sin egen Facebook-side skriver Barsnes-Simonsen følgende:

«I was there.
Takk for åpenheten, Lene.
Igjen: stolt av deg!
»


Stian og Lene begynte å date hverandre i 1999, noe som førte til et forhold. I begynnelsen forsøkte de å holde forholdet hemmelig, noe Barsnes-Simonsen har uttalt at var veldig vanskelig.

- Det var helt Texas, som å leve i fire årstider hver eneste dag. Vi hadde jo paparazzier som nærmest bodde utenfor leiligheten. Men vi var supernaive som ville holde alt så innmari hemmelig. Hadde pressen bare fått det bildet de ville ha av oss sammen, hadde vi spart oss for masse tullebukker, har han tidligere sagt til Dagbladet.


I det samme intervjuet innrømmet den tidligere Hotel Cæsar-skuespilleren at han og Marlin var veldig forskjellige personer.

- Ja, vi var nok det. Jeg har ikke bare vært et naturlig midtpunkt, jeg har også krevd å være det. Det var stikk motsatt av Lene. Mens jeg har jobbet bevisst for min plass i rampelyset, datt hun inn i stjernestatusen med ræva først. Det var aldri hennes intensjon å bli stjerne.

Forholdet tok slutt i 2003.

Seoghør.no har vært i kontakt med Stian Barsnes-Simonsen som ikke ønsker å utdype Facebook-sitatet.

LES OGSÅ: Hylles for åpenhet om selvmordsforsøket

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.