- Jeg er stolt av at hun kan løpe i høye hæler

Datteren Harper (5) er allerede godt i gang med å følge i Victoria Beckhams fashionista-fotspor.

STOLT MOR: Victoria Beckham er utvilsomt stolt av sine fire barn. Her avbildet sammen med datteren Harper, som i sommer fylte fem år.  Foto: Ap
STOLT MOR: Victoria Beckham er utvilsomt stolt av sine fire barn. Her avbildet sammen med datteren Harper, som i sommer fylte fem år. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klesdesigner Victoria Beckham (42) har for lengst fått et stort navn i motebransjen med sitt eget designmerke. 

I tillegg klarer hun å kombinere karrieren med sitt tilsynelatende lykkelige familieliv med ektemannen David Beckham (41) og sønnene Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og datteren Harper (5)

Da hun gjestet talkshowet «Late Night With Seth Meyers» tidligere denne uken, åpnet den tidligere popstjernen seg om sin berømte familie:

- Vi er som et reisende sirkus. Vi danser, vi synger, vi spiller fotball, vi designer klær, sa hun, ifølge Mirrror.

Hun skrøt også av sitt yngste familiemedlem, datteren Harper, og om hvordan det virker som hun går i sine mors moteriktige fotspor.

- Hun elsker å leke med sminke og jeg er stolt av at hun klarer å løpe i høye hæler, sa hun lattermildt under innspillingen. 

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tidligere har hun imidlertid fortalt at vesle Harper også har blitt påvirket av å ha tre storebrødre.

- Guttene er utrolig flinke med Harper. Hun er en liten guttejente. Hun elsker å ha på seg små kjoler, men hun like glad i å ta på seg fotballskoene og leke litt røft i hagen med brødrene sine. Og det synes jeg er kjempeflott, fortalte hun i fjor, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

TETT FAMILIEBÅND: David og Victoria har flere ganger blitt hyllet for sitt tette bånd med sine fire barn, Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn.  Foto: Xposure
TETT FAMILIEBÅND: David og Victoria har flere ganger blitt hyllet for sitt tette bånd med sine fire barn, Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

Talentfull familie

Både Victoria og David deler ofte bilder og videosnutter av sine fire barn i sosiale medier. Tidligere i år viste den stolte moren frem en sangvideo av sønnen Cruz, der han av flere ble sammenlignet med popstjernen Justin Bieber (22).

- Han er så musikalsk. Vi visste ikke at han kunne synge. Han er den som alltid spilte fotball, og plutselig satt han i baksetet i bilen en dag og begynte å synge, sa hun under «Late Night With Seth Meyers»-intervjuet, ifølge Mirror. 

Saken fortsetter nedenfor.

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

En video publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Parets eldste sønn, Brooklyn, har også bemerket seg for sitt talent innen fotografering, og tidligere i år ble han hyret som fotograf for det kjente klesmerket Burberry.

Det samme merket har også 14 år gamle Romeo jobbet for. I 2013 debuterte han nemlig som modell i en kampanje for motehuset. 

STARTET TIDLIG: Romeo Beckham sjarmerte da han for tre år siden debuterte som modell for klesmerket Burberry.  Foto: Danapress
STARTET TIDLIG: Romeo Beckham sjarmerte da han for tre år siden debuterte som modell for klesmerket Burberry. Foto: Danapress Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er en litt klengete pappa 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer