- Jeg er stolt av å være en del av dette

Forfatteren Unni Lindell visste at Trude Mostues kjæreste Cato Sælid skulle gå ned på kne.

GODKJENT: Unni Lindell har godkjent venninnen Trude Mostues valg av mann. - Han er veldig snill og veldig glad i Trude, sier Lindell til Seher.no. Foto: Stella Pictures
GODKJENT: Unni Lindell har godkjent venninnen Trude Mostues valg av mann. - Han er veldig snill og veldig glad i Trude, sier Lindell til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag var det hagefest hjemme hos Unni Lindell (54) i Oslo. Forfatteren hadde invitert 90 gjester, deriblant sin gode venninne kjendisveterinæren Trude Mostue (43) og kjæresten hennes Cato Sælid. Sent på kvelden foran alle de inviterte gikk Cato ned på kne og ba om Trudes hånd.

- Han sa at han elsket henne og barna hennes og til og med den feite katta hennes, og den er feit altså, sier Lindell til Seher.no.

Mostue og Sælid har vært sammen i tre år oog i januar fikk de datteren Celine Felicia. Trude har også tre andre barn fra et tidligere ekteskap. Forfatteren forteller at paret er svært lykkelige sammen og at hun ikke er overrasket over forlovelsen.

- Han er en veldig snill mann som jeg har godkjent for lenge siden. En forlovelse har ligget i kortene lenge. Cato hvisket til meg at han skulle fri, men det kom nok bardus på Trude, fortsetter Lindell.

Frieriet skjedde en god stund ut i festen og forfatteren beskriver det hele som vakkert.
- Det var en nydelig kveld. Han sa at han elsket henne over alt på jord. Frieriet var veldig romantisk og det var litt Hollywood-aktig å fri foran alle sammen. Trude var vakker og ringen var vakker. Jeg er veldig stolt av å være en del av dette.

Lindell vet ikke når bryllupet skal stå, men håper på en sentral rolle.

- De har nok ikke bestemt datoen ennå, men jeg håper at jeg er invitert. Kanskje kunne jeg fått en liten «Pippa»-rolle, spøker forfatteren som er helt sikker på at det blir et lykkelig ekteskap.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det ble mye grining   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer