- Jeg er spent og overveldet!

Lykken smiler igjen for den britiske skuespillerinnen Amanda Holden.

GLAD IGJEN: Amanda Holden kan endelig smile igjen - nå venter hun en liten datter! Foto: Black Sheep/XPS
GLAD IGJEN: Amanda Holden kan endelig smile igjen - nå venter hun en liten datter! Foto: Black Sheep/XPS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar i år ble det kjent at den britiske skuespillerinnen og TV-personligheten Amanda Holden (40) hadde mistet sin ufødte sønn syv måneder ut i svangerskapet. Men endelig kan Holden smile igjen for i dag ga hun beskjed via Twitter at hun nok en gang er gravid - til datteren Lexi (5) sin store glede: - Lexis spørsmål for dagen (og de fleste andre dager): «Mamma, når skal du få en baby i magen igjen?». Glad for å si at det er i dag, Lexi! Mamma er gravid igjen! Hurra!, tvitret hun. 40-åringen, som for tiden var aktuell som «prinsesse Fiona» i musikaloppsettingen av «Shrek», har nå overlatt rollen til «Girls Aloud»-stjernen Kimberley Walsh. - Min førsteprioritet er selvfølgelig min familie. Jeg har derfor bestemt meg for å justere litt på mine profesjonelle oppdrag, og det betyr at jeg har besluttet meg for å si opp min kontrakt med «Shrek - The Musical», sier Holden i en pressemelding til fansen.For den populære blondinen, som er gift med Chris Huges, gikk spontanaborten hardt innpå henne, men hun har vært fast bestemt på å prøve å få barn igjen så raskt som mulig. - Jeg er en optimistisk jente, og selv om det som skjedde var helt grusomt ønsker vi å gå videre og få flere barn. Vi må snu negativt til positivt og prøve å se alt som en velsignelse - og det er akkurat det vi nå har gjort, sier Holden til nettstedet Mail Online. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - David tror han kan redde Nederland

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer