GLAD IGJEN: Amanda Holden kan endelig smile igjen - nå venter hun en liten datter! Foto: Black Sheep/XPS
GLAD IGJEN: Amanda Holden kan endelig smile igjen - nå venter hun en liten datter! Foto: Black Sheep/XPS Vis mer

- Jeg er spent og overveldet!

Lykken smiler igjen for den britiske skuespillerinnen Amanda Holden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar i år ble det kjent at den britiske skuespillerinnen og TV-personligheten Amanda Holden (40) hadde mistet sin ufødte sønn syv måneder ut i svangerskapet. Men endelig kan Holden smile igjen for i dag ga hun beskjed via Twitter at hun nok en gang er gravid - til datteren Lexi (5) sin store glede:


- Lexis spørsmål for dagen (og de fleste andre dager): «Mamma, når skal du få en baby i magen igjen?». Glad for å si at det er i dag, Lexi! Mamma er gravid igjen! Hurra!, tvitret hun.

40-åringen, som for tiden var aktuell som «prinsesse Fiona» i musikaloppsettingen av «Shrek», har nå overlatt rollen til «Girls Aloud»-stjernen Kimberley Walsh.

- Min førsteprioritet er selvfølgelig min familie. Jeg har derfor bestemt meg for å justere litt på mine profesjonelle oppdrag, og det betyr at jeg har besluttet meg for å si opp min kontrakt med «Shrek - The Musical», sier Holden i en pressemelding til fansen.

For den populære blondinen, som er gift med Chris Huges, gikk spontanaborten hardt innpå henne, men hun har vært fast bestemt på å prøve å få barn igjen så raskt som mulig.

- Jeg er en optimistisk jente, og selv om det som skjedde var helt grusomt ønsker vi å gå videre og få flere barn. Vi må snu negativt til positivt og prøve å se alt som en velsignelse - og det er akkurat det vi nå har gjort, sier Holden til nettstedet Mail Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - David tror han kan redde Nederland

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer