Ellen DeGeneres:

- Jeg er sønderknust

Talkshow-stjernen hyller sin avdøde venn.

UTTALER SEG: Ellen DeGeneres deler noen gode ord om avdøde Stephen Boss. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
UTTALER SEG: Ellen DeGeneres deler noen gode ord om avdøde Stephen Boss. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom den triste nyheten om at Stephen «tWitch» Boss, kjent som DJen på «The Ellen DeGeneres Show» er død. Det bekrefter kona Allison Holker overfor People.

Han ble 40 år gammel. I tillegg til kona etterlater han seg tre barn.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

«Det er med det tyngste hjertet at jeg deler at min ektemann Stephen har forlatt oss», heter det fra Holker i en pressemelding til People.

Nå uttaler talkshow-programleder Ellen DeGeneres seg om den triste nyheten på Instagram.

«Jeg er sønderknust. tWitch var ren kjærlighet og lys. Han var min familie og jeg elsket ham med hele mitt hjerte», skriver DeGeneres til et bilde av de to.

Videre ber hun følgerne sine sende kjærlighet til DJ-ens familie.

Det var i 2014 Boss først dukket opp på «The Ellen DeGeneres Show» som DJ. I 2020 ble han ansvarlig medprodusent av programmet. Boss forble en del av talkshowet helt fram til sendeslutt i mai 2022.

Slik møttes de

Tidligere var talkshow-profilen kjent fra «So You Think You Can Dance», der han tok andreplassen i 2008.

BISETTES: Skuespiller Frøydis Armand, som døde 11. oktober, bisettes torsdag formiddag fra Vestre gravlund Nye Kapell. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Kort tid etter «The Ellen DeGeneres Show» ble tatt av lufta, delte DeGeneres detaljer om det første møte med Boss i et klipp på Twitter, skriver Us Weekly.

«Jeg pleide å være en stor fan av «So You Think You Can Dance», og jeg ville danse. Så produsentene satt opp et møte mellom meg og tWitch».

Videre fortalte 63-åringen at Boss kom på besøk for å lære henne å danse.

«Det var som et kurs i å bli kjent med hverandre. Han var så tålmodig med meg. Det var min umiddelbare kjærlighet for ham...vi bare bondet over å lære å danse sammen».

Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Feiret bryllupsdag

Boss etterlater seg kone og tre barn, Wesley (14), Maddox (6) og Zaia (3).

Kort tid før dødsfallet, feiret Boss og kona Allison Holker ni års bryllupsdag.

«Det er vår ni års bryllupsdag! Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å feire denne perfekte og magiske dagen! Å si ja har vært den beste avgjørelsen jeg noen gang har gjort i livet», skrev Holker til en bildeserie av paret på Instagram, torsdag.

LES OGSÅ: Døde: - Kjempet en hard kamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer