I KJENT STIL: Fredrik Skavlan gjør stor suksess i både Norge og Sverige med talkshowet «Skavlan». Foto: FameFlynet Sweden
I KJENT STIL: Fredrik Skavlan gjør stor suksess i både Norge og Sverige med talkshowet «Skavlan». Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Jeg er som skapt for farsrollen

Firebarnspappa Fredrik Skavlan utelukker ikke flere unger.

SEOGHØR.NO: I august i fjor ble Fredrik Skavlan (47) og Maria Bonnevie (39) foreldre til ei lita jente. Mens Maria ble mor for første gang, har Fredrik tre voksne barn fra et tidligere forhold.

TV-kongen er nå aktuell med den 9. sesongen av talkshowet «Skavlan», og selv om det blir lange dager og mye jobbing, så elsker han farsrollen og setter av mye tid til sin lille datter.

- Jeg er veldig deltagende og har ikke noe behov for å stikke av. Jeg er som skapt for dette, forteller han i et intervju med VG.

Skavlan, som tidligere har sagt at barna holder ham ung, ble far første gang som 24-åring. Men selv om han nå er blitt godt voksen tror han ikke at han har forandret seg stort etter at han ble firebarnsfar.

- Jeg kan ikke huske tilværelsen min uten barn. Det føles ut som jeg alltid har hatt dem, og jeg tror farsrollen også gir meg en sunn bakkekontakt. Det er nesten sånn at jeg gruer meg til den dagen jeg ikke har små barn lengre, forteller han til avisa.

På spørsmål om han har planer om flere barn, svarer 47-åringen følgende:

- Det vet jeg ikke. En dag må jeg jo stoppe.LES OGSÅ: - Fredrik Skavlan er min mentor