- EKSTREMT ADROGYN: Drew Barrymore føler seg som en 13 eller 14 år gammel gutt, som elsker gøy musikk, deilige damer, og sport. Foto: All Over Press
- EKSTREMT ADROGYN: Drew Barrymore føler seg som en 13 eller 14 år gammel gutt, som elsker gøy musikk, deilige damer, og sport. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er som en 13 år gammel gutt

Filmstjernen liker sport og deilige damer.

SEHER.NO: Drew Barrymore (36) avslører at hun ofte føler seg som en gutt, fordi hun liker sport og deilige damer.

- Jeg er som en 13 eller 14 år gammel gutt, som elsker gøy musikk, deilige damer og sport. Jeg liker sterke kvinner som er handlingskraftige og morsomme. Jeg ser på meg selv som veldig morsom, og er alltid den som slåss i forretningsmøter. Jeg tror jeg er ekstremt adrogyn, sier hun til ContactMusic.

Skuespilleren, som disse dager gjør sin debut som regissør med filmen «Whip It», forteller at filmen handler om en tenåring som blir presset til å være med i skjønnhetskonkurranser, men som egentlig vil spille fotball. 

Hovedkarakteren i filmen føler seg ikke som en jente, og føler seg ofte svært adrogyn - noe Barrymore lett kan kjenne seg igjen i.

- Når jenter begynner å oppføre seg for jentete, tenker jeg bare «Nei, nei!». Jeg setter pris på kvinner som får meg til å falle for deres kunnskap og talenter. Det tenner meg skikkelig.

«Music and Lyrics»-stjernen forteller også at livet er enklere nå, ettersom hun har blitt eldre.

- Jeg har begynt å bli mer sikker på meg selv. I 20-årene er du så overveldet. Du vet ikke hva som skal skje, og om ting kommer til å ordne seg. Nå vet jeg ikke om ting kommer til å gå bra, men jeg vet at uansett hva som skjer, så kommer det ikke til å drepe meg. Det er et godt perspektiv å ha på livet, sier hun til The Sunday Times Culture Magazine. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Havnet i bilulykke