AKTIV: Den 84-år gamle kunstneren er fortsatt en svært aktiv maler, og har blant annet sin egen hjemmeside der hun selger kunst fra.
AKTIV: Den 84-år gamle kunstneren er fortsatt en svært aktiv maler, og har blant annet sin egen hjemmeside der hun selger kunst fra. Vis mer

- Jeg er slettes ikke død

Medieglipp kostet Myrtice West livet, men hun var ikke død.

SEHER.NO: Den amerikanske kunstneren Myrtice West (ekstern link) (84) fra Alabama er slett ikke død, slik mange amerikanske medier har hevdet, skriver News Flash.


- Fortell dem at jeg lever her nede i Alabama, og fortsatt har et hjerte og fortsatt maler, skal kunstneren ha uttalt fra sitt hjem tirsdag.


Det var da et maleri hun har laget ble vist frem under kunstutstillingen "Amazing Grace: Self-Taught Artists from the Mullis Collection" ved Georgia Museum of Art, at ryktene om hennes død begynte å svirre.


I katalogen til ustillingen står det nemlig at West døde i 2005, en nyhet som da ble plukket opp av flere medier.


West på sin side, fant ikke ut av dette før hun tilfeldigvis var på messe i kirken en søndag.


- Alle så rart på meg. Tilslutt kom en av de andre tilstede opp til meg og hvisket i øret mitt at det har stått at jeg er død i avisene, sier West.


Paul Manoguerra, som står bak utstillingen, sier han er usikker på hvordan dette kunne skje, men tror det kan ha blitt en misforståelse mellom navnet til West og hennes avdøde ektemann Wallace, som faktisk døde i 2005.


Kunstneren selv skal ikke være lei seg over "uhellet".


LES OGSÅ: - Robert Goulet er død

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.