POPULÆR: Line Verndal har fått braksuksess som alenemoren Marit i NRK-serien Himmelblå. - Jeg klarer ikke å oppleve at jeg har suksess, sier Line selv.  Foto: NRK
POPULÆR: Line Verndal har fått braksuksess som alenemoren Marit i NRK-serien Himmelblå. - Jeg klarer ikke å oppleve at jeg har suksess, sier Line selv. Foto: NRKVis mer

- Jeg er "skaptjukk"

Inni hodet er Line Verdal fortsatt den lubne jenta hun en gang var.

SEHER.NO: Skuespiller Line Verndal (36) har blitt stor stjerne på rekordtid etter suksessen med NRK-serien "Himmelblå".

I serien spiller Verndal alenemoren Marit, som tar med seg sine to barn og bestekompisen Kim og flytter til den lille øya Ylvingen i Nord-Norge.

- Jeg klarer ikke å oppleve at jeg har suksess.

- I mitt liv føler jeg at jeg lykkes best når jeg er på vei hele tiden. Suksess er forgjengelig, og det er skummelt å stole på at den vil vare. Du kan ikke hvile deg i anerkjennelsen fra andre, sier Line til ukebladet Hjemmet.

Det var kanskje ikke den mest naturlige ting i verden at akkurat hun skulle bli skuespiller. Ingen i familien hadde kunstneriske virker, og yngstejenta Lina var veldig sjenert.

- Da jeg søkte Teaterhøyskolen sa far til meg "Kommer du ikke inn på første forsøk, er du ikke god nok." Heldigvis kom jeg inn, forteller Line.

Hun forteller også at hun, som så mange andre, ikke er helt fornøyd med sin egen kropp.

- Som barn og ungdom var jeg liten og lubben. 15 år gammel bestemte jeg meg for å trene. Jeg begynte å jogge og ble etter hvert glad i å løpe. Det gjør jeg ennå. Men inni hodet mitt er jeg fremdeles den lubne jenta jeg en gang var - jeg er "skaptjukk".

Line er samboer med skuespilleren Torgeir Reiten, og de har datteren Helle (2) sammen.
Familiesituasjonen er litt spesiell for tiden, siden Torgeir bor i Trondheim og Line bor i Oslo. Men Line håper at de etter hvert skal få muligheten til å slå seg til ro sammen et sted.

Den sympatiske skuespilleren sier at hun er fornøyd med å være samboer, og at hun aldri har gått rundt med en drøm om å gifte seg.

- Men jeg er på glid i forhold til kanskje å gifte meg, fordi vi har det bra, og har Helle sammen.

- Jeg tror det hadde vært lettere å gifte seg hvis ekteskapsløftet ikke hadde vært så bastant. I stedet for å leve evig troskap i gode og onde dager må det være bra nok å love å gjøre så godt du kan, sier hun.

"Himmelblå" sendes på NRK1 søndager kl. 20.05.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Himmelblå-stjernen var mye deprimert