SINT: Grace Rwaramba raser mot britiske Sunday Times. Her er hun fotografert i forbindelse med at hun vitnet i pengerettstvisten mellom Sheik Abdulla bin Hamad Al Khalifa og Michael Jackson i 2008. Foto: AP
SINT: Grace Rwaramba raser mot britiske Sunday Times. Her er hun fotografert i forbindelse med at hun vitnet i pengerettstvisten mellom Sheik Abdulla bin Hamad Al Khalifa og Michael Jackson i 2008. Foto: AP Vis mer

- Jeg er sjokkert, såret og lei meg

Michael Jacksons barnepike slår kraftig tilbake etter falskt sjokk-intervju: - Jeg vet ikke engang hvordan du pumper noens mage...

SEHER.NO: I et angivelig intervju med britiske Sunday Times i helgen - bare to dager etter Michael Jacksons tragiske bortgang - kom hans tidligere barnepike Grace Rwaramba (42) med flere sjokkerende og - tidspunktet tatt i betraktning - høyst upassende uttalelser om poplegendens privatliv.

Grace - som ble en morsfigur for Jacksons tre barn og på et tidspunkt ble hevdet å være gift med Michael Jackson - fortalte i intervjuet om barn som var redde for faren, hvordan de hatet maskene han tvang dem til å gå med, og hvordan hun måtte pumpe magen hans etter at han hadde fått i seg for mange tabletter.

- Jeg er sjokkert, såret og lei meg over uttalelsene i pressen som er tillagt meg. Spesielt den hårreisende og falske påstanden om at jeg "rutinemessig pumpet magen hans etter at han hadde fått i seg en farlig kompinasjon av medikamenter". Jeg vet ike en gang hvordan man pumper en mage! tordner Rwaramba i en uttalelse onsdag gjengitt av Contactmusic.com.

Hun fortsetter:
 
- I tillegg har jeg aldri snakket med Times Online (Sunday Times' nettutgave, red.anm), kilden til den saken som har blitt plukket opp over hele verden. Uttalelsene tillagt meg bekrefter det verste av menneskelige tendenser, å sensasjonalisere tragedie og sverte noens rykte for egen vinning.

Den tidligere barnepiken benytter samtidig anledningen til å rose sin åtte år eldre arbeidsgiver.

- Michael Jackson var et eksepsjonelt menneske. Han var talentfull, dypt medfølende og bragte glede inn i livene til så mange. Han elsket familien sin høyt og, høyest av alle hans nydelige barn. I tillegg til å være min arbeidsgiver i 17 år og gi meg den tillit å ta vare på hans barn, var han min gode venn. Selv om vårt vennskap, som alle vennskap, hadde sine sider, var han lojal til det siste, skriver Grace Rwaramba i uttalelsen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Ekskona Debbie Rowe: - Det er bare løgn