SINGEL: Charlize Theron er alenemor for to små barn. Nå er hun klar for å finne kjærligheten igjen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Charlize Theron er alenemor for to små barn. Nå er hun klar for å finne kjærligheten igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Charlize Theron er singel:

- Jeg er sjokkerende tilgjengelig

Kommer filmstjernen med stikk til eksen i nytt intervju?

Publisert

I januar gikk det rykter om at det var et nytt stjernepar som hadde funnet kjærligheten i Hollywood. Nemlig Charlize Theron (43) og Brad Pitt (55).

- De har datet hverandre i om lag en måneds tid. De har vært venner i lengre tid, ironisk nok gjennom Sean, men ting har utviklet seg, fortalte en kilde til The Sun, og henviste til Charlize sin eksforlovede, Sean Penn (58), som hun brøt med i 2015.

Duoen skal også ha blitt observert sammen på et offentlig arrangement i Los Angeles, hvor de skal ha vært svært flørtete.

- (...) Armen hans var rundt henne og på et tidspunkt blunket han til henne. Det virker som Brad er på et godt sted og de så begge lykkelige ut, fortsatte kilden.

Ønsker å bli bedt på date

Kort tid etterpå meldte People derimot at det ikke skal være noe romantisk mellom de to talentfulle skuespillerne.

- For omtrent seks måneder siden gjorde de en innspilling sammen. De har ikke vært sammen i det siste, og de har heller aldri datet. Meldingene om at de har noe på gang, er falske, hevdet en kilde tett på paret til nettstedet.

Og nå åpner endelig Charlize seg om hvordan ting egentlig står til på kjærlighetsfronten.

- Jeg har vært singel i ti år. Nå må noen snart gro seg et par baller og be meg ut, delte hun med Entertainment Tonight sist uke, ifølge Contact Music.

- Jeg er sjokkerende tilgjengelig, innrømmet hun.

Theron var på et rød løper-arrangement sammen med sin «Long Shot»-kollega, Seth Rogen (36), som skjøt inn følgende kommentar:

- Hun er virkelig å finne der ute!

- Jeg har akkurat gjort det veldig klart, svarte Charlize, ifølge nettstedet.

KOLLEGAER: Her er Theron sammen med Seth Rogen på rød løper i Las Vegas sist uke. Duoen er snart aktuelle i den romantiske komedien «Long Shot». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Her er Theron sammen med Seth Rogen på rød løper i Las Vegas sist uke. Duoen er snart aktuelle i den romantiske komedien «Long Shot». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brøt forlovelsen

Det siste seriøse forholdet Charlize hadde, var med den 15 år eldre Hollywood-stjernen Sean Penn. Selv om «Monster»-stjernen overdrev da hun uttalte at hun har vært singel i ti år, er det altså en god stund siden forholdet til Penn tok slutt.

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse i 2013. Året etter forlovet de seg under en romantisk ferietur til Paris, før de gikk hver til sitt i 2015.

Da de to eksene var til stede under filmfestivalen i Cannes i 2016, et knapt år etter bruddet, så det ut til å være kjølig stemning mellom dem. Kanskje Theron altså kom med et stikk mot eksen da hun omtalte seg selv som «singel i ti år» overfor Entertainment Tonight?

Artikkelen fortsetter nedenfor.

43-åringen har også et ni år langt forhold til skuespilleren Stuart Townsend (46) bak seg. De brøt med hverandre i 2010.

I dag er Oscar-vinneren alenemor til adoptivbarna Jackson (7) og August (3), og i fjor fortalte hun, ifølge Contact Music, at hun endelig var klar for å finne kjærligheten igjen.

STJERNE-EKS: Stuart Townsend gratulerte Charlize etter at hun vant Oscar for hovedrollen i «Monster». Foto: Berliner Studio/BEI/REX/ NTB scanpix
STJERNE-EKS: Stuart Townsend gratulerte Charlize etter at hun vant Oscar for hovedrollen i «Monster». Foto: Berliner Studio/BEI/REX/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde absolutt ingen interesse av å date de to første årene barna mine var små. Det var ikke et vanskelig valg engang. Både kroppen min og sinnet mitt var 100 prosent fornøyd med å være mamma.

- Men så ... Så forandret det seg på en måte. Min yngste fyller snart tre år og jeg begynner å føle at «Ok, nå er vi ferdige med bleier og sånn. Men jeg er veldig lykkelig».

Vis mer

La på seg over 20 kilo

Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997 har Charlize Theron vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.

Og siden den gang har hun klatret seg oppover Hollywood med roller i filmer som «The Italian Job», «Mad Max», «Fast & Furious» og «Snow White & the Huntsmen».

I 2004 vant hun en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle som seriemorderen Aileen Wuornos i filmen «Monster», og hun har en rekke ganger blitt nominert til både Oscar- og Golden Globe Awards for sine prestasjoner på lerretet.

Tobarnsmoren har aldri gått av veien for å gjennomgå drastiske forandringer i forbindelse med rollene sine.

I fjor var hun blant annet aktuell i dramakomedien «Tully», en rolle hun måtte raskt opp i vekt til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I løpet av knappe fire måneder måtte den talentfulle skuespilleren legge på seg over 20 kilo for å spille den slitne trebarnsmoren Marlo. En opplevelse hun beskrev som tøff.

- Jeg la på meg 23 kilo for denne filmen. Jeg ville føle det samme som denne kvinnen følte, og jeg tror dette var en måte for meg å komme henne nærmere på og å sette seg inn i tankegangen hennes.

- Det ble en stor overraskelse for meg, og depresjonen slo meg ganske hardt i ansiktet, fortalte hun til Entertainment Tonight.

- For første gang i livet mitt spiste jeg masse behandlet mat og drakk altfor mye sukker. Det var ikke morsomt å være rundt meg under innspillingen.

LES OGSÅ: - Majoriteten av mine ligg har vært en katastrofe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer