- Jeg er sjenert på guttefronten

Men det norske stjerneskuddet Adelen elsker å få romantiske invitasjoner på Facebook. Se video!

SEOGHØR.NO:  Denne våren har talentfulle Adelén (16) markert seg som Norges nye stjerneskudd. Etter at hun kom på 2.plass i årets norske finale av Melodi Grand Prix med låten ”Bombo”, er hun blitt spådd en lysende artistkarriere.

Adelén har vært singel en god stund og har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter Melodi Grand Prix-debuten.

- Jeg blir litt flau når folk gir meg komplimenter, men det er selvfølgelig gøy også. Jeg er en skikkelig sjenert jente når det kommer til guttefronten.

- Jeg har fått en del meldinger fra gutter på Facebook, og det er jo veldig koselig. Jeg elsker jo å få sånne meldinger. Noen spør om vi skal gå på date – og jeg skulle gjerne gått på date med alle sammen jeg. De er jo så koselige, men det går jo ikke, erkjenner 16-åringen overfor Se og Hør.


Adelén innrømmer at hun ikke alltid er like sexy som hun fremstår på scenen.

-   Jeg kan være litt guttete av meg. Det er helt sikkert. Særlig i væremåten! Jeg elsker å drive med sport og å lekesloss med vennene mine. Så jeg vil ikke si at jeg er den mest feminine typen.

- Jeg prøver å være meg selv både på scenen og privat, men den største forskjellen er at jeg får selvtillit når jeg kommer på scenen. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men plutselig er jeg en helt annen person, avslører hun.

For kort tid siden ble det kjent at stjernemanager Simon Fuller blir Hortensjentas nye manager, i samarbeid med David Eriksen.

- Det føles helt sykt. En av mine største inspirasjonskilder har jo vært Jennifer Lopez og hun er jo også i stallen hans så når jeg fikk vite det ble jeg helt ”Oi, hva er det her for noe?” Jeg ble helt i ekstase, forteller Adelen.