Kim Kardashian:

- Jeg er sjenert og usikker på soverommet

Realitystjernen mener at hun har to forskjellige personligheter.

ÅPNER OPP: Den berømte realitystjernen Kim Kardashian forklarer at hun fremstår mye mer seksuelt selvsikker enn hva hun egentlig er. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Den berømte realitystjernen Kim Kardashian forklarer at hun fremstår mye mer seksuelt selvsikker enn hva hun egentlig er. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian (37), som de siste årene har blitt en av verdens mest berømte kjendiskvinner, er kjent for sin vågale stil og fremtoning.

Hun ble for alvor kjent i 2007, da hennes private sexvideo ble lekket på nettet.

I dag gjør tjener hun enorme summer gjennom familiens realityserie «Keeping Up with the Kardashians», sitt egen kosmetikkmerke og ikke minst sosiale medier.

Og det er altså på sin enormt populære Instagram-profil, med svimlende 119 millioner følgere, trebarnsmoren hyppig deler bilder av seg selv - ofte av det lettkledde slaget.

I Richardson Magazines jubileumsutgave, der Kim pryder forsiden i bare underbuksa, snakker 37-åringen om alt fra sexvideoen som ble lekket, til sexlivet med ektemannen og rapstjernen Kanye West (41).

BYR PÅ SEG SELV: Kim Kardashian pryder forsiden av Richardson Magazines jubileumsutgave - i bare underbuksa. Foto: Faksimile
BYR PÅ SEG SELV: Kim Kardashian pryder forsiden av Richardson Magazines jubileumsutgave - i bare underbuksa. Foto: Faksimile Vis mer

- Sjenert

I intervjuet forklarer stjernen at selv om hun utad fremstår som en svært seksuelt selvsikker person, stemmer ikke dette overens med hvordan hun egentlig er bak lukkede dører.

- Det er morsomt, fordi hjemme er jeg mye mer konservativ enn min offentlige personlighet er. Min offentlige personlighet er vill, seksuell. Men jeg er egentlig ukomfortabel når jeg snakker om sex, og jeg er mye mer konservativ når det gjelder det, sier hun ifølge E News!, og legger til:

- Jeg kan gå på et sett og være helt naken foran femti personer under en fotoshoot, men hjemme, når jeg er intim i sengen, er jeg sjenert og usikker. Jeg har definitivt to forskjellige personligheter. Men jeg tror at det å bli mor har gjort meg mer trygg på å være offentlig sexy.

Saken fortsetter nedenfor.

Kim Kardashian og Kanye West har barna North (5), Saint (2) og Chicago (ni mnd.) sammen. I det nye intervjuet påpeker hun at hun ikke ha blitt mer redd for å vise hud etter at hun ble mor - snarere tvert imot.

- Jeg tror absolutt at man kan være både mor og sexy. Jeg la på meg 27-30 kilo de gangene jeg var gravid og jeg følte meg så usexy. På slutten, når du ikke kan ha sex, trodde jeg at jeg aldri ville ha sex igjen. Jeg følte meg så dårlig. Men åtte måneder senere, hadde jeg den beste kroppen noensinne. Jeg følte meg bedre enn noen gang, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Welcome to the good life...

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Deler hyppig

Som nevnt, deler trebarnsmoren ofte lettkledde bilder i sosiale medier, og i 2014 skapte hun overskrifter verden over da hun prydet forsiden av bladet Paper Magazine - med rumpa bar.

Selv om realitystjernen ofte får kritikk for sin hyppige deling av nakenbilder, får hun også mye skryt for sine kreative fotoshoots.

I 2016, kort tid etter det brutale ranet i Paris, dukket hun opp i en «adventskalender» - og fansen lot seg ikke stoppe i rosende ord og komplimenter.

Nettstedet Mashable omtalte videoen som et «praktfullt comeback» og var full av lovord om Kims utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

Saken fortsetter nedenfor.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for-fullt-etter-paris-ranet/66286123 Vis mer

Selv om selvtilliten strutter hos Kim Kardashian, røpet hun imidlertid nylig at det ikke er alle deler av kroppen sin hun er like fornøyd med.

I en relativt fersk episode av «Keeping Up with the Kardashians» kommenterte storesøster Kourtney Kardashian (39) størrelsen på Kims rumpe, noe mamma Kris Jenner (62) ikke syntes var særlig hyggelig.

- Hun liker å ha en stor rumpe. Jeg sa ikke noe for å fornærme henne, forklarte Kourtney til moren sin, før Kim freste tilbake:

- Nei, jeg liker den ikke. Jeg gråter over den hver eneste dag.

Tidligere har Kardashian for øvrig sagt det totalt motsatte:

- Jeg er halvt armensk, og rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, jeg er ikke operert. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, sa hun til Cosmopolitan i 2011.

Hun har nemlig i flere år vært nødt til å svare på spekulasjoner rundt plastiske operasjoner - spesielt når det gjelder den berømte bakdelen.

I 2011 viste hun til og med frem et røntgenbilde av rumpa si som «bevis» på at det er ekte vare.

LES OGSÅ: - De tror hun har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer