VIL IKKE VÆRE «LUBBEN»: Kendra Wilkinsons andre svangerskap nærmer seg slutten, og hun begynner å bli lei av å være tung i kroppen. Her er hun avbildet i en løstsittende kjole på vei til lunsj i Beverly Hills torsdag. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE VÆRE «LUBBEN»: Kendra Wilkinsons andre svangerskap nærmer seg slutten, og hun begynner å bli lei av å være tung i kroppen. Her er hun avbildet i en løstsittende kjole på vei til lunsj i Beverly Hills torsdag. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er sjalu på tynne, gravide kvinner

Høygravide Kendra Wilkinson irriterer seg over å være «lubben».

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kendra Wilkinson (28), mest kjent som en av ekskjærestene til Playboy-kongen Hugh Hefner, blir mor for annen gang om ikke lenge.

Og jo før, jo heller, skal man tro Wilkinsons siste Twitter-oppdateringer. Torsdag kom hun med en liten utblåsning om kroppen sin på det sosiale mediet:

«Jeg føler meg veldig lubben akkurat nå, og veldig misunnelig på tynne, gravide kvinner. Jaja... Sånn er livet», twitret hun, fulgt av et misfornøyd smileyface.

Flere stjerner har den siste tiden vist frem sine smekre «gravidkropper» på den røde løperen, deriblant Olivia Wilde og Kerry Washington.

SLANK: Modellen og TV-stjernen er vant til å ha en flott figur, som hun her viser frem på et veldedighetsarrangement i Hollywood i august, kort tid før graviditeten.  Foto: FameFlynet
SLANK: Modellen og TV-stjernen er vant til å ha en flott figur, som hun her viser frem på et veldedighetsarrangement i Hollywood i august, kort tid før graviditeten. Foto: FameFlynet Vis mer

Men den lite selvhøytidelige blondinen, som har vært åpen om at svangerskapet har vært tøft fysisk, holder visst motet oppe med litt humor.

«Et stort italiensk måltid vil hjelpe på pinen min i kveld», twitret 28-åringen senere samme dag.

Videre avslørte hun at den ufødte datteren er «ENORM», da en av følgerne hennes påpekte at størrelsen på magen sikkert er et tegn på at hun vil få en frisk jente.

Kendra Wilkinson har fra før av sønnen Hank Jr. (4) med ektemannen Hank Baskett.

LES OGSÅ: Sammenlignet babymager på fest