Brooke Shields:

- Jeg er sjalu på døtrene mine

Brooke Shields forteller om egen usikkerhet i åpenhjertig intervju.

ETTERTRAKTET: Brooke Shields regnes som et av de største sexsymbolene på 80-tallet. 53-åringen avslører imidlertid at selv hun har slitt med eget selvbilde. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Brooke Shields regnes som et av de største sexsymbolene på 80-tallet. 53-åringen avslører imidlertid at selv hun har slitt med eget selvbilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På 1980-tallet var Brooke Shields (53) et av USAs største sexsymboler etter sine reklamekampanjer for Calvin Klein-jeans og rollen i «Den blå lagune».

Nærmere 40 år etter gjennombruddet som skuespiller og barnemodell, er det ingen tvil om at Hollywood-stjernen fremdeles holder seg godt.

I et nytt intervju med magasinet Net-A-Porter forteller Shields, som har døtrene Rowan (15) og Grier (12) med ektemannen Chris Henchy (54), imidlertid at også hun kjenner på usikkerhet rundt eget utseende.

Overfor magasinet innrømmer 53-åringen at hun tidvis kan være sjalu på sine egne døtre.

- Mine døtre er langt mer moden enn hva jeg var. De er mye mer komfortable i sin egen kropp. De er like sta som meg, og har samme indre styrke, men de har klart å tilpasse seg mye bedre enn hva jeg klarte. Det gjør meg så utrolig sjalu. Men igjen, jeg har jo laget dem, sier hun, ifølge Independent Online.

Skjelt ut av moren

Brooke mener at hennes egen usikkerhet bunner i et turbulent forhold til sin egen mor, Teri Shields. 53-åringen forteller i intervjuet at moren, som gikk bort i 2012, ofte kunne komme med ukvemsord rundt datterens utseende.

- Min mor kunne drikke seg full og plutselig si: «Kan du ikke flytte den tjukke rumpa di?». Så jeg har alltid gått rundt og trodd at jeg hadde en tjukk rumpe.

Den tidligere modellen forteller samtidig at hun finner mye støtte i ektemannen, og at han har lært henne å akseptere sin egen kropp.

- Skjønnhetsikon

At Shields har mer å slå i bordet med enn bare et vakkert ytre, skal derimot ikke underspilles.

- Jeg har blitt fortalt at jeg er et skjønnhets-ikon, og hadde det ikke vært for utdannelsen og utmerkelsene jeg har fra Princeton-universitet, så hadde jeg nok kanskje stilt et par spørsmål rundt dette, sa hun til Page Six i fjor sommer.

- Men ettersom jeg har graden min kan ingen utfordre meg på kunnskapen min, la hun til.

Saken fortsetter under:

Bikini life in paradise 🌴

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Angret på ekteskapet

Siden 2001 har Shields vært gift med filmprodusenten Chris Henchy.

Før Henchy var Brooke derimot i et turbulent ekteskap med tennisesset André Agassi (48).

ANGRET: Brooke Shields har tidligere vært gift med André Agassi. De skilte seg i 1999, og i 2001 giftet hun seg på nytt. Foto: NTB Scanpix
ANGRET: Brooke Shields har tidligere vært gift med André Agassi. De skilte seg i 1999, og i 2001 giftet hun seg på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I selvbiografien sin fra 2014 avslørte filmstjernen at hun angret på bryllupet allerede dagen etter at hun giftet seg med Agassi i 1997.

- Det slo meg helt plutselig - jeg visste at jeg hadde begått en tabbe, skrev Shields i boka, ifølge FemaleFirst.

- De neste to årene så vi veldig lite til hverandre. Jeg jobbet med TV-serien min, «Se opp for Susan», og han spilte i diverse turneringer. Han fremmedgjorde meg når han tapte, og var bare på vei mot neste turnering etter at han vant. Vi drev bort fra hverandre, forklarte hun videre.

Paret skilte seg offisielt to år senere.

LYKKELIG GIFT: I dag er Brooke Shields gift med Chris Henchy. De har to barn sammen. Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIG GIFT: I dag er Brooke Shields gift med Chris Henchy. De har to barn sammen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

I samme bok avslørte også 52-åringen at hun mistet jomfrudommen til kjæreste og klassekamerat, Dean Cain.

Han er best kjent for sin rolle som Supermann i TV-serien «Lois & Clark: The New Adventures of Superman».

LES OGSÅ: Kjenner du igjen Hollywood-kjendisen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer