- Jeg er sjalu og eiesyk

Brigitte Nielsen er livredd for å miste sin unge kjæreste.

USIKKER: Brigitte Nielsen skjønner ikke hvorfor hennes 15 år yngre kjæreste, Mattia Dessi, er sammen med en gammel firebarnsmor som henne. Foto: Stella Pictures
USIKKER: Brigitte Nielsen skjønner ikke hvorfor hennes 15 år yngre kjæreste, Mattia Dessi, er sammen med en gammel firebarnsmor som henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Danske Brigitte Nielsen (47) er en verdensberømt stjerne - kjent som modell og skuespiller i blant annet «Cobra» og «Rocky IV». Likevel er Nielsen plaget av usikkerhet når det gjelder ekteskapet med unge Mattia Dessi.

- Jeg har aldri vært en sjalu type. Men det har jeg visst blitt med årene. I dag er jeg både sjalu og eiesyk, og min usikkerhet gjør at jeg bekymrer meg en hel del. Jeg er redd for at det skal komme en ung kvinne og stjele Mattia fra meg. Han er en ung, veldig pen man, og jeg er en skilt firebarnsmor. Hva vil han egentlig med denne gamle kvinnen? spør Nielsen i et intervju med OK Magazine.

I et intervju med Ekstra Bladet i fjor forteller den 1,82 meter høye blondinen hvordan den 15 år yngre Mattia - som tidligere har arbeidet som modell - hjalp henne ut av et lengere alkoholmisbruk.

- Det skjedde noe merkelig rundt fem uker inn i vårt forhold. Mattia forlangte at jeg skulle slutte å drikke, hvis jeg ønsket å være i et forhold med ham. Det fikk meg til å forstå at han var oppriktig glad i meg. Hvis Mattia bare hadde vært sammen med meg på grunn av min berømmelse, så hadde han bare latt meg drikke, fortalte Brigitte.

Brigitte Nielsen og Mattia Dessi har vært gift siden 2006.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med sex-symbolet?