LIVREDD: Tori Spelling er livredd for at mannen, Dylan McDermott, skal være utro. Her er de to sammen med deres to barn under lanseringen av Toris bok «Uncharted terriTORI».  Foto: All Over Press
LIVREDD: Tori Spelling er livredd for at mannen, Dylan McDermott, skal være utro. Her er de to sammen med deres to barn under lanseringen av Toris bok «Uncharted terriTORI». Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er sjalu hele tiden

Tori Spelling er livredd for at mannen skal være utro.

SEHER.NO: Tidligere «90210»-stjerne Tor Spelling (36) har det tydeligvis ikke helt enkelt om dagen.

I tillegg til det evigvarende turbulente forholdet til sin mor, Candy Spelling, samt vektkritikken, har nemlig 36-åring begynt å bekymre seg for sin ektemann, skriver Us Magazine.

I sin ferske bok «Uncharted terriTORI» avslører hun nemlig at hun lenge har vært svært bekymret for at ektemannen, Dean McDermott (43), skal være utro mot henne.

Det var mens hun selv var gift med skuespiller Charlie Shanian at Tori traff McDermott, og etter en lidenskapelig affære endte hun tilslutt opp med å forlate Shanian for sin nåværende ektemann.

I boken skriver hun åpenhjertig om sin store frykt, men da hun deltok på Ryan Seacrests KIIS-FM radio show mandag, forsøkte hun å unngå spørsmålene om utroskap.

- Jeg er en normal jente og bekymrer meg selvsagt for slikt. Du vet hvordan jenter er! Jenter blir sjalu. Du må takle å leve med det hele tiden. Det skjer. Vi vet hvem vi er, sa hun.

Selv om hun skriver i boken at hun går med en konstant redsel for utroskap, hevdet hun mandag at hun for det meste stoler fullt og helt på ektemannen.

Hun mente også at McDermott stoler på henne, på tross av at hun ble sammen med han etter å ha vært utro mot sin første mann.

- Han blir ikke sjalu. Jeg føler meg helt rar som er sjalu hele tiden, sier hun.

Det er imidlertid ikke bare forholdet til ektemannen som plager Spelling om dagen.

Ifølge 36-åringen er hun nemlig «hatet» i Hollywood, og da særlig av sine tidligere «90210»-kolleger.

- Alle mine «90210»-kolleger hater meg! Jennie (Garth) og jeg er fortsatt venner, men Tiffani Thiessen snakker ikke med meg lenger, sa hun.

Tori tror imidlertid ikke det har så mye med hennes personlighet å gjøre, som det at de alle har valgt ulike retninger i livet.

- Vi var alle fantastisk gode venner under «90210»-tiden og de kom alle til mitt første bryllup. Men plutselig så var jeg gift med Dean og jeg vet ikke helt hva som skjedde. Jeg mistet alle kollegene mine. Mitt inntrykk er at de hater meg, men uansett er det jo bare komisk, fortalte hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Svineinfluensaen gjorde meg tynn