ROMANSE PÅ SETTET: Ryktene har lenge svirret om at Robert Pattinson og Kristen Stewart har et forhold.
ROMANSE PÅ SETTET: Ryktene har lenge svirret om at Robert Pattinson og Kristen Stewart har et forhold.Vis mer

- Jeg er singel!

Filmstjernen hevder nesten alt som kommer ut om privatlivet hans er falskt...

SEHER.NO: Ryktene har lenge svirret om at "New Moon" kjekkasen Robert Pattinson - som spiller vampyren Edward i filmene - har hatt mer enn et profesjonelt forhold til kollega Kristen Stewart (19). Men nå tar han bladet fra munnen.

Til Contactmusic.com forteller han at pressen er nødt til å finne på historier, for han er rett og slett for kjedelig!

- Jeg er singel, nesten alt som kommer ut om privatlivet mitt er falskt. Jeg tror at grunnen til at slike historier blir diktet opp er fordi det er ikke så mye å si om livet mitt. Når jeg filmer, er jeg bare på hotellet. Jeg kommer kun ut for å jobbe, og noen ganger for å spise. Men hvis du leser magasinene høres det ut som jeg ikke gjør noe annet enn å være ute, sier han.

23-åringen sa nylig at han var uheldig i kjærligheten, fordi han alltid ble dumpet. Og selv om han selv mener at han lever et kjedelig liv, er det noen ting han har til felles med rollefiguren, Edward:

- Edward er en typisk gutt, han vet ikke hva han skal gjøre når han finner en han er forelsket i. Han roter det til gang på gang, og når han endelig skjønner at han har gjort det, viser det seg at han kun hadde et fåtall sjanser. Jeg er slik hele tiden, jeg gjør det med alle forhold jeg har. Så fort jeg liker en jente, oppfører jeg meg tilslutt som en tulling, og til slutt hater de meg og dumper meg, sier Robert.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES MER: Nå er romansen avslørt