HOLLYWOOD-FRUE: Nok en gang er Anna Anka å se på skjermen i forbindelse med sitt virke som selvutnevnt Hollywood-frue. Her fra en premiere i Stockholm for tre år siden. Foto: Stella Pictures
HOLLYWOOD-FRUE: Nok en gang er Anna Anka å se på skjermen i forbindelse med sitt virke som selvutnevnt Hollywood-frue. Her fra en premiere i Stockholm for tre år siden. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er singel, pen og 40

Anna Anka hevder hun lever det perfekte liv.

SEOGHØR.NO: Anna Anka er igjen å se som Hollywood-frue på svensk TV - ettersom det neste uke er premiere på «Slik ble vi svenske Hollywood-fruer».

Sammen med Anka letter også Maria Montazami (47) og Gunilla Persson (54) på sløret.

Anna Anka var tidligere gift med den amerikansk-kanadiske sangeren Paul Anka (71), og fikk dermed raskt innpass blant Hollywood-eliten.

Etter skilsmissen i 2010 forteller hun i serien, ifølge den svenske avisen Aftonbladet, at hun er lykkeligere enn aldri før:

- Nå lever jeg det perfekte liv. Jeg er singel, pen og 40 - og se hvor jeg bor!, sier damen, som riktignok fyller 42 år i år, og henviser til sin overdådige luksusvilla på 929 kvadratmeter i Los Angeles.

Ifølge blondinen er huset dobbelt så stort som det hun delte med eksmannen, og bugner over av alt fra dyrt bestikk til eksklusive ansiktskremer.

- Og pengene kommer i alle fall ikke fra Sverige, proklamerer Hollywood-fruen.

Til tross for at Anka ikke har en spesiell mann i kikkerten for tiden, klager hun ikke over singeltilværelsen.

- Her går det i overdådige fester og kjekke menn, forteller hun, og avslører i programmet at hun har en spesiell, åpen spisestue som hun pleier å bruke til de romantiske datene.

- Og dem er det jo mange av for tiden!, sier hun i programmet.

Hun avslører også at hun har et par knep i ermet for å opprettholde sin ungdommelige glød:

- Jeg pleier å sole meg naken hjemme i hagen. Grunnen til dette er fordi at jeg ikke vil ha sånn stygt bikiniskille.

Anna Anka ble for alvor kjent for det norske folk da hun var med i «Skal vi danse» på TV 2 høsten 2011.
 


LES OGSÅ: Anna Anka er lei av å bli hengt ut