- Jeg er singel og trives med det

Rein Alexander sier til Seoghør.no at han har tilpasset seg sin nye sivilstatus.

SEOGHØR.NO: Denne uken var det duket for finalefest i «4-stjerners middag», og artist Rein Alexander (43) var en selvskreven gjest ettersom han denne vinteren har vært en av deltakerne i kjendisprogrammet.

Da Seoghør.no møtte 43-åringen torsdag kveld, fortalte han hvorfor han dukket opp alene på rød løper:

- Det blir jo så mye styr når jeg kommer med dater, da. Jeg er happy og singel, og koser meg med det. Jeg synes det er like greit å komme aleine, for jeg har jo så mange venner her.

Skilte lag som venner

Det var tidligere i mars at det ble kjent at den dyktige sangeren og samboeren Siw Hege Arntsen (30) hadde gjort det slutt etter flere år som kjærester.

BRUDD: Nylig gjorde Rein Alexander og samboeren Siw Hege Arntsen det slutt. Foto: Se og Hør
BRUDD: Nylig gjorde Rein Alexander og samboeren Siw Hege Arntsen det slutt. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Bruddet er udramatisk og vi skilte lag som venner, fortalte Rein Alexander til Se og Hør tidligere i mars.

Sist gang de to viste seg offentlig sammen var på Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i november.

Bekreftet at han er på «dater'n»

Men kort tid etter bruddet med samboeren, bekreftet 43-åringen til Seoghør.no at han hadde med seg en date under et arrangement i regi av Best Company og Wallmans i Oslo.

- Dette er en venninne av meg. Vi har møttes noen ganger i sosiale lag, fortalte Rein Alexander om den søte blondinen, som heter Charlotte Larsen, til Seoghør.no i begynnelsen av mars.

PÅ DATE: I mars viste Rein Alexander fram daten Charlotte da han deltok på fest på Wallmans Salonger i Oslo. Foto: Espen Solli
PÅ DATE: I mars viste Rein Alexander fram daten Charlotte da han deltok på fest på Wallmans Salonger i Oslo. Foto: Espen Solli Vis mer

- Er det noen sjanse for at dere blir mer enn bare venner?

- Det får du ikke lov til å spekulere i, sa han med et smil, og la til:

- Vi er på date, da.

Se intervjuet med Rein Alexander øverst i saken!

LES OGSÅ: Derfor trakk Rein Alexander seg fra «Skal vi danse»