- Jeg er singel og lesbisk

I takketalen under Golden Globe valgte Jodie Foster å komme ut av skapet.

Se alle stjernene ankomme prisutdelingen i videoen over!

SEOGHØR.NO: Under nattens Golden Globe Awards stod «Nattsvermer»-stjernen Jodie Foster (50) fram som lsebisk.

- Jeg fikk en plutselig trang til å bekjenne noe som jeg egentlig aldri tidligere har snakket om i offentligheten. Jeg er singel. Dette blir ikke noen lang «komme ut»-tale for jeg kom ut av skapet for tusen år siden til familie og venner, sa hun.

Det var da veteranen holdt en takketale etter å ha blitt hedret med Cecil B. DeMille-prisen for sin lange innsats i filmverdenen at hun valgte å snakke åpent om sin seksuelle legning.

Avsløringen kom likevel ikke som den største overraskelsen ettersom hun i 15 år bodde sammen med partneren Cydney Bernard - kvinnen hun adopterte sønnene Charlie (14) og Kit (11) sammen med. I takketalen fikk også Bernard mange fine ord fra den dyktige skuespilleren.

- Min heroiske medforelder, min eks-kjæreste, men sjelesøster, min fortrolige og bestevenn gjennom 20 år Cydney Bernard. Tusen takk, Cyd. Jeg er så stolt av vår moderne familie, våre fantastiske sønner, Charlie og Kit som er grunnen til at jeg puster og utvikler meg.LES OGSÅ: Kjempet om Golden Globes mest sexy kjole