SER ETTER SPORTY KJÆRESTE: – Jeg ser ikke for meg noen spesiell drømmetype. Men litt sporty bør han være. Noen felles interesser er godt å ha, sier «Farmen»-Sunniva til Se og Hør. Foto: Tor Lindseth
SER ETTER SPORTY KJÆRESTE: – Jeg ser ikke for meg noen spesiell drømmetype. Men litt sporty bør han være. Noen felles interesser er godt å ha, sier «Farmen»-Sunniva til Se og Hør. Foto: Tor LindsethVis mer

- Jeg er singel og har et avslappet forhold til det

«Farmen»-Sunniva har ingen hast med å finne seg kjæreste.

SEOGHØR.NO: – Jeg var ikke med i «Farmen» for å få meg kjæreste. Jeg er singel og har et veldig avslappet forhold til det. Jeg har det gøy og lever livet! stråler Sunniva Godal (22) fra Rykkinn i Bærum.

Alle gutta flokket seg rundt den spreke og flotte idrettsstudenten, allerede før «Farmen » ble kjørt i gang på TV 2. Også programleder Gaute Grøtta Grav (37) fyrte opp under sexy-imaget, et image Sunniva selv synes er litt ufortjent.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-Sunniva. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-Sunniva. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg har kanskje utseendet til å være den jenta, men jeg er det ikke. Jeg var aldri der inne for å flørte. Jeg er ei helt vanlig, positiv jente, som ville stille opp for de andre deltakerne når de hadde tunge dager. Mange hadde solide nedturer, avslører Farmen- Sunniva til Se og Hør.

Savnet sine kjære

Selv tok hun det ikke så tungt da hun måtte reise hjem fra Finnsvika gård.

– Livet på gården var mye hardere enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg kommer ikke til å starte småbruk de neste årene, for å si det sånn, medgir Sunniva lattermildt.

Fra Bærum til Bergen. Savnet etter familie og venner ble også sterkt. Hjemme i Bærum har hun familien sin. I Bergen, hvor hun tar bachelor i idrett, har hun fått mange gode venner.

– Jeg er blitt skap-bergenser. Jeg har vært på alle de syv fjellene, påpeker hun med et smil.

Fokus på kropp

SUNN KROPP: - Jeg trener ikke for å få en flottere figur. Jeg vil ha en kropp som jeg kan bruke på beste måte, påpeker Sunniva, her i fri dressur inne på Farmen. Foto: TV 2
SUNN KROPP: - Jeg trener ikke for å få en flottere figur. Jeg vil ha en kropp som jeg kan bruke på beste måte, påpeker Sunniva, her i fri dressur inne på Farmen. Foto: TV 2 Vis mer

22-åringen er en herlig representant for den unge, spreke generasjonen som holder kroppen i gang.

– Flottere kropp er ikke drivkraften. Jeg vil ha en sunn kropp som jeg kan bruke på beste måte gjennom hele livet, slår Sunniva fast.

Sporty

Hun har spilt fotball i 11 år, har fått en lidenskap for løping og har 20 fallskjermhopp bak seg. Selv om hun også liker å slenge seg på sofaen, bør ikke hennes fremtidige kjæreste være en utpreget sofagris.

– Jeg ser ikke for meg noen spesiell drømmetype. Men litt sporty bør han være. Noen felles interesser er godt å ha, slår Farmen-Sunniva fast.

MÅTTE FORLATE FARMEN: Etter å ha gått i tvekamp mot venninna Stine Hartmann (bak), var det Sunniva Godal som søndag kveld røyk ut av «Farmen».  Foto: Alex Iversen/TV 2
MÅTTE FORLATE FARMEN: Etter å ha gått i tvekamp mot venninna Stine Hartmann (bak), var det Sunniva Godal som søndag kveld røyk ut av «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Var sikker på at han skulle skalle meg ned

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.