- Jeg er singel og happy med det

Men Sørvaags The Voice-kollega Yosef Wolde-Mariam hinter til hvem hun burde date.

TRIO: Dommerne Espen Lind, Hanne Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam smilte bredt da det ble avholdt premierefest på trendy Grünerløkka i Oslo fredag kveld. Foto: Tor Lindseth
TRIO: Dommerne Espen Lind, Hanne Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam smilte bredt da det ble avholdt premierefest på trendy Grünerløkka i Oslo fredag kveld. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag var det duket for premierefest på Grünerløkka i Oslo da første episode av «The Voice» sesong tre ble sendt på TV 2.

HOT: Hanne Sørvaag stilte i bare ben og kjole fra den norske suksessdesigneren Nina Jarebrink da The Voice sesong tre hadde premierefest i Oslo fredag kveld. Foto: Tor Lindseth
HOT: Hanne Sørvaag stilte i bare ben og kjole fra den norske suksessdesigneren Nina Jarebrink da The Voice sesong tre hadde premierefest i Oslo fredag kveld. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I år er det Hanne Sørvaag (35), Espen Lind (43), Yosef Wolde-Mariam (36) og Sondre Lerche (32) som er hyret inn som dommere i den populære sangkonkurransen, og de tre førstnevnte stilte velvillig opp på rød løper under premierefesten.

Mange av Sørvaags fans lurer på om den flotte 35-åringen fra Stavanger har noen i kikkerten, men overfor Seoghør.no avkreftet hun dette:

- Jeg er singel og happy med det.

- Skal ikke blande meg i andres privatliv

Da Seoghør.nos reporter spurte meddommer Yosef Wolde-Mariam om han hadde noen datingtips til sine single kolleger Espen og Hanne, svarte han hintende:

- Ligger ikke svaret litt i spørsmålet der a? Hvis begge de to er single så ... Jeg bare sier. Jeg veit ikke jeg. Jeg skal ikke blande meg inn i andres privatliv, jeg. Vi går videre!

Espen Lind var tidligere samboer med den ettertraktede norske supermodellen Hanneli Mustaparta, men forholdet tok slutt i fjor sommer.

Selv er Yosef gift med Ammina Badjie som han har to barn med.

Sesong tre av «The Voice» sendes fast på TV 2 hver fredag denne våren.

LES OGSÅ: Sondre vet ikke hva han prater om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer