LEDIG PÅ MARKEDET: Anders Baasmo Christiansen synes det er en fordel å være singel fordi han jobber så mye. Foto: Curt Hjertstedt / Seoghør.no
LEDIG PÅ MARKEDET: Anders Baasmo Christiansen synes det er en fordel å være singel fordi han jobber så mye. Foto: Curt Hjertstedt / Seoghør.noVis mer

- Jeg er singel, jeg

Men Anders Baasmo Christiansen depper ikke av den grunn. Han ser på det som en fordel.

SEOGHØR.NO: Etter fem år som kjærester ble det slutt mellom skuespillerparet Anders Baasmo Christiansen (36) og Mariann Hole (32) i november i fjor.

Mens Hole har funnet lykken igjen med reklamemannen Eigil Langmark (37), trives «Kon-Tiki»-stjernen foreløpig godt i sitt eget selskap.

- Jeg er singel, jeg. Det er vel ikke så mye mer å si om det. Når jeg jobber så mye som nå, så er det en fordel, forteller han i et intervju med Dagbladet.

Baasmo Christiansen er en travelt opptatt mann. Fredag er han aktuell som «Daddy» Warbucks i musikalen «Annie» på Folketeateret i Oslo, og neste år blir han å se i filmene «Børning», «Kaptein Sabeltann» og «Kraftidiotene».

 - Jeg jobber mye når jeg jobber, men i år blir det lang juleferie. Det er fordelen med å være frilanser, sier han til avisa.

Men jula skal ikke feires i Norge i år. Den håper han å legge til varmere strøk.

- Singapore tenkte jeg. En kompis har flyttet dit, så jeg tenkte å besøke ham – jeg har bare ikke spurt Kan jeg kan gjøre det her? Jeg og lillesøstera mi har dessuten en landskamp på gang, og da er Singapore midt i blinken. Da kan jeg plukke noen land i nærheten, som Malaysia og kanskje Vietnam, forteller Anders til Dagbladet.

LES OGSÅ: Baasmo Christiansen takket nei til Hollywood