KYSSER FOR KLIMAET: - Jeg er singel. Dessverre, sier MTV-programleder Tooji Keskar til Seher.no. Men hans kollega Charlotte Thorstvedt har masse kjærlighet å gi ham... Foto: Anders Myhren/ Seher.no
KYSSER FOR KLIMAET: - Jeg er singel. Dessverre, sier MTV-programleder Tooji Keskar til Seher.no. Men hans kollega Charlotte Thorstvedt har masse kjærlighet å gi ham... Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Jeg er singel. Dessverre.

MTV-Tooji kysser for klimaet, men kjæreste har han ikke... Se video!

HOVEFESTIVALEN (SEHER.NO): Det er ikke bare musikk som er i fokus for MTV-programlederne Tooji Keskar og Charlotte Thorsvedt på Hovefestivalen.

Som i fjor, har musikkanalen satt opp en egen "Kiss For Climate"-stand på Tromøya utenfor Arendal sentrum.

- På standen tar en et bilde hvor man kysser en annen person, og MTV donerer én euro til en miljøvernorganisasjon. Det er en kjærlig, koselig måte å bidra til miljøet på, ler Charlotte.

Hun forteller at hun kom rett fra Sonar-festivalen i Barcelona til Hovefestivalen. Snart skal hun på en romantisk ferie til Italia sammen med rockekjæresten Ådne Meisfjord.

Verre står det til med Tooji, som ikke ser ut til å trives som singel etter bruddet med Frøken Norge-baben Kirby-Ann Basken.

- Jeg er fortsatt singel. Dessverre, ler han, og legger til at hvis noen vil være med på en romantisk ferie, så gjerne det.

Se og hør mer av intervjuet i videoen under!

Men til tross for en ufrivillig singeltilværelse, koser han seg stort på festivalen. Det gjør den selverklærte musikknerden Charlotte også. 

De forteller at det var stort å oppleve Jay-Z på Hovescenen mandag, og duoen avslører at rapperen er litt av en diva.

- Han ble kjørt rett til scenen, gjorde greia si, gikk i bilen og ble kjørt ut, forteller Tooji.

- Han ville ikke gå på gresset, så de måtte legge ut rød løper alle steder. Han ville ikke ødelegge de hvite skoene sine, fortsetter Charlotte.

Hun gleder seg aller mest til å se og høre rockegruppa Babyshambles, som har skandalebefengte Pete Doherty som frontfigur.

- Da går min drøm i oppfyllelse. Får jeg møte ham, er jeg veldig fornøyd. Han er et geni. Han er en helt. Han er egentlig ganske intelligent og smart fyr - bare med et dårlig rykte, sier hun.

LES OGSÅ: Dyrker kjærligheten på Hovefestivalen '

I videoen under kan du se og høre mer av det morsomme intervjuet med MTV-kjendisene:

[obj:media:6576]