NYBAKTE FORELDRE: Paret fikk nylig tvillingdøtrene Marion og Tabitha gjennom en surrogatmor. Foto: Getty Images/All Over Press
NYBAKTE FORELDRE: Paret fikk nylig tvillingdøtrene Marion og Tabitha gjennom en surrogatmor. Foto: Getty Images/All Over PressVis mer

- Jeg er sikker på at jeg feiler

Skuespilleren vet ikke hvordan hun skal sjonglere jobb og privatliv.

SEHER.NO:  Nylig ble skuespilleren Sara Jessica Parker (44) mor til tvillinger, nå er hun redd for at hun kommer til å feile som arbeidende mor.

Til FemaleFirst forteller hun at det er en komplisert balansegang.

Sammen med ektemannen Matthew Broderick har hun sønnen, James (7) og tvillingene -som hun fikk gjennom surrogatmor- Marion Loretta, og Tabitha Hodge (6mnd).

- Vi velger å bli mødre, det er komplisert. Det er en balansegang jeg er sikker på at jeg kommer til å feile miserabelt i, sier hun.
 
"Sex og singelliv"-skuespilleren insisterer også på at hennes daglige liv er langt ifra så glamorøst som hennes karakter, Carrie sitt.

- Jeg tar med sønnen min til skolen, jeg har to døtre i bleier, som bare sikler. Jeg bruker bare klær som passer en mor. I mitt liv kler jeg meg bare i det som passer været. Beklager å måtte skuffe deg, men jeg er ikke Carrie Bradshaw, sier hun.

Nylig innrømmet Sara Jessica at hun synes det er veldig vanskelig å være borte fra sine barn. Og hun er avhengig av konstant kontakt med sin mann for å greie det.
 
- Jeg har reist mye uten min familie. Selvfølgelig er det forferdelig, men jeg har ikke et valg. Det er veldig vanskelig, avslutter hun.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er veldig komplisert