Scott Disick:

- Jeg er sex-avhengig

Innrømmer avhengigheten i «Keeping Up with the Kardashians». 

TO DAMER PÅ TO DAGER: I januar var Scott Disick med Kourtney Kardashian på ferie til Costa Rica. Kort tid etterpå koste han seg med to unge kvinner i Miami. Foto: Splash News / NTB scanpix
TO DAMER PÅ TO DAGER: I januar var Scott Disick med Kourtney Kardashian på ferie til Costa Rica. Kort tid etterpå koste han seg med to unge kvinner i Miami. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Denne måneden er det endelig klart for en ny sesong av «Keeping Up with the Kardashians» hvor vi følger livet til den kontroversielle familien gjennom oppturer og nedturer.

Som seg hør og bør dukker det alltid opp noen promoer for å vise seerne hva de har i vente. Nettopp en slik promo har nå vakt oppsikt ettersom den mye omtalte Scott Disick (33) innrømmer at han er sex-avhengig.

Disick har nemlig gjennom flere år hatt et av og på-forhold med den eldste søsteren i flokken, Kourtney Kardashian (37), noe som nå har nådd et slags klimaks.

I promoen beskylder nemlig Kourtneys lillesøster Kim Kardashian (36) Disick for å være en hore, noe som tydelig irriterer Disick før han utbryter:

- Jeg er sex-avhengig, sier han i promoen, ifølge New York Daily News.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Det oppstår drama mellom Scott og Kim i søndagens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det oppstår drama mellom Scott og Kim i søndagens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB scanpix Vis mer

To damer på to dager

Det er på søndag den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» ruller over TV-skjermen i USA.

Den nye sesongen starter med den svært omtalte skandalen hvor Disick koste seg med to damer på to dager i Miami etter en utenlandsferie på Costa Rica med Kourtney, som Disick egentlig ikke var invitert til.

Og selv om stemningen mellom de to fort blir god, hvor han blant annet kaller Kourtney for «hans livs kjærlighet», bringer Kim Kardashian dramaet på banen.

Hun beskylder ham nemlig for å flørte med andre kvinner, i et forsøk på å vinne tilbake Kourtneys hjerte. I en scene i samme episode snakker Kourtney om forholdet til ekskjæresten.

- Dette kommer aldri til å funke, sier hun.

Promoen tar også for seg det mye omtalte ranet av Kim i Paris, og Kanyes mentale sammenbrudd.

- Alt er forandret, men vi kan ikke være redde. Vi kan ikke la mennesker skremme oss til å ikke leve livene våre, sier søster Khloe Kardashian (32) i promoen.

Av-og-på

Sommeren 2015 skapte «Keeping Up With the Kardashians»-paret Scott Disick og Kourtney Kardashian overskrifter da de valgte å gå hvert til sitt.

Den siste tida har fansen imidlertid øynet et håp om at de berømte trebarnsforeldrene er på vei til å bli gjenforent. I jula tilbrakte de tid sammen, og begge har delt koselige bilder av hverandre på Instagram.

I november skrev dessuten People at Scott og Kourtney hadde flyttet sammen igjen og at de anså seg som et par nok en gang. Men da Scott ble sett med to damer på to dager så det likevel ut til at forholdet er lagt på is - kanskje én gang for alle.

Scott ble nemlig observert i het omfavnelse med modellen Jessica Harris, også kjent som J Lynne, i et basseng i Miami.

Saken fortsetter under bildet.

OMFAVNELSE: Scott Disick og Jessica Harris koste seg i bassenget på et luksushotell i Miami. Foto: Splash News / NTB scanpix
OMFAVNELSE: Scott Disick og Jessica Harris koste seg i bassenget på et luksushotell i Miami. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

På bildene av Scott og den unge modellen kan man se trebarnsfaren kysse henne på halsen, mens hun har beina rundt livet hans i svømmebassenget. Duoen så ut til å kose seg sammen, ettersom de ler og smiler på flere av bildene.

TMZ skrev at Scott møtte Jessica tilfeldig og at de to bare tilbrakte tid sammen den ene dagen. Ifølge UsWeekly møttes de på nattklubben Liv.

- De møttes gjennom venner. Det er ikke noe seriøst, sa en innsidekilde til nettstedet.

Mens Scott koste seg i Florida, befant Kourtney seg hjemme i Los Angeles sammen med de tre barna deres.

Saken fortsetter under bildet.

KOSTE SEG: Scott Disick og Jessica Harris (med ryggen til) nøt også finværet i Miami på stranden. Foto: Splash News / NTB scanpix
KOSTE SEG: Scott Disick og Jessica Harris (med ryggen til) nøt også finværet i Miami på stranden. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Hoppet fra brunette til blondine

Om man skulle tro at Scott Disicks modellflørt i Miami var et engangstilfelle, må man tro om igjen.

Dagen etter at han hygget seg med Jessica Harris i den solfylte byen, hadde han nemlig funnet seg en annen ung kvinne å fordrive tiden med.

Da var han på plass ved bassengkanten på det samme hotellet - luksushotellet Setai - sammen med en bikinikledd blondine, skrev UsWeekly. Og stemningen var tilsynelatende svært god mellom Scott og blondinen også.

NY DAME: Scott Disick koste seg sammen med en ukjent blondine på det samme luksushotellet. Foto: Splash News / NTB scanpix
NY DAME: Scott Disick koste seg sammen med en ukjent blondine på det samme luksushotellet. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

- De delte den samme solsengen og røkte sigaretter. Han hadde armen rundt henne og hun hvilte hodet på brystet hans. Han var veldig kjærlig mot henne, og de beinflørtet og tvinnet beina rundt hverandre, sa et øyenvitne til nettstedet.

- Han prøvde ikke å skjule det i det hele tatt, legger kilden til om Disick.

Ifølge UsWeeklys anonyme kilde forflyttet Scott og den ukjente blondinen seg videre til stranden, der de fikk selskap av flere vakre kvinner.

- Scott sjekket dem ut alle sammen og nøt dagen, hevdet kilden.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT SELSKAP: Scott Disick nøt livet på Miami Beach sammen med flere unge kvinner. Foto: Splash News / NTB scanpix
I GODT SELSKAP: Scott Disick nøt livet på Miami Beach sammen med flere unge kvinner. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Kourtney skal ifølge People vært misfornøyd med hvordan Scott har oppført seg den siste tiden.

- Kourtney har ikke vært fornøyd med Scott på mange uker. Det har ingenting å gjøre med det han driver med i Miami akkurat nå. Hun liker det bare ikke når han fester. Han er en uansvarlig far når han fester, sa en kilde til nettstedet.

Utsvevende livsstil

Dette er for øvrig ikke første gang Scott Disick viser at han vet å ta for seg av det livet har å by på.

Han er kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

Etter bruddet mellom realitystjernene i 2015 er Scott dessuten blitt koblet til en rekke yngre kvinner, og det er blitt hevdet at han har ligget med flere av Kardashian-søstrene. Det er imidlertid ikke bekreftet at det er hold i disse spekulasjonene.

LES OGSÅ: Bitter krig med kjærestens eks