Pernilla Wahlgren:

- Jeg er så utrolig lykkelig

Tv-profilen bekrefter at hun ikke lenger er singel.

MOR OG DATTER: Bianca Ingrosso virker lykkelig over at moren, Pernilla Wahlgren, endelig har fått seg kjæreste. Foto: Erik Simander / TT/ NTBClick to add image caption
MOR OG DATTER: Bianca Ingrosso virker lykkelig over at moren, Pernilla Wahlgren, endelig har fått seg kjæreste. Foto: Erik Simander / TT/ NTBClick to add image caption Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har vi kunne følge Wahlgren/Ingrosso-familien i den svenske tv-suksessen «Wahlgrens verden». Her får seerne innblikk i deres opp- og nedturer, krangler og romanser.

Spesielt har av-og-på forholdet mellom Bianca Ingrosso (26) og Philip Cohen (26) fått enorm oppmerksomhet. Nettopp fordi det har vært så mye frem og tilbake mellom dem.

Mamma Pernilla Wahlgren (53) har derimot vært singel i lang tid. Derfor var det nok mange som ble glade på hennes vegne da datteren i april avslørte at hun hadde begynt å date en mann.

«Bra og ukomplisert»

Det var da 26-åringen var gjesteprogramleder i en av Sveriges største podkaster «Ursäkta» at hun nærmest i forbifarten røpte morens nye forhold, til tross for at hun var usikker på om hun fikk lov til å fortelle det eller ikke.

- Hun dater nå. Jeg er så glad på hennes vegne. Hun er så utrolig pen, men jeg tør egentlig ikke si mer, delte hun da.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Likevel dristet Bianca seg til å fortelle at hun selv ikke hadde møtt morens flørt enda.

- Jeg vil at han skal få være hennes først. De er ikke sammen, men de dater, forklarte hun.

Tidligere denne måneden bekreftet også hovedpersonen selv den gryende romansen overfor makkeren Sofia Wistam (54), i deres felles podkast, «Wahlgren & Wistam».

- Akkurat nå føles alt veldig bra og ukomplisert, fortalte hun, ifølge Hänt.

Videre innrømmet Wahlgren at hun synes det var uvant å date igjen, og at det gikk opp og ned blant annet fordi hun har blitt så vant med å være alene.

- Jeg omgås barna mine, familien og vennene mine utrolig mye. I og med at vi ikke er et par, har de ikke truffet hverandre enda. Vi er ikke der enda, fastslo hun.

Nå har derimot pipa fått en annen låt.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

«Jeg er så utrolig lykkelig»

Tirsdag avslører Wahlgren til svenske Aftonbladet at hun har fått seg kjæreste. Samtidig røper hun også at hennes utkårede heter Christian Bauer (55) og kommer fra Åkersberga nord for Stockholm.

- Jeg kan bekrefte det, skriver hun i en sms etterfulgt av et rødt hjerte til avisa.

Den forelskede tv-profilen har også postet et bilde av seg selv og Bauer på Instagram. Man ser riktignok bare kjærestens bakhode, men ifølge innlegges tekst hersker det ingen tvil om at Pernilla er lykkelig om dagen.

Hun starter teksten med først å takke for all kjærlighet hun har mottatt, deretter fortsetter hun:

«Dere vet at man kan finne kjærligheten igjen til tross for at det føles som om man aldri vil åpne hjertet sitt igjen. Det tok meg mange år, men hjertet mitt er helt nå. Og jeg fant kjærligheten når jeg trodde at jeg ikke trengte den. Men den kom. Han kom. Og jeg er så utrolig lykkelig for det. At jeg kan få sommerfugler i magen, kjenne kribling og gråte - men av lykke! Så aldri slutt å tro på kjærligheten! Den kommer når du minst venter det. Takk for at du kom inn i livet mitt C», jubler hun.

Både sønnen Benjamin (23) og datteren Bianca, samt en rekke av Wahlgrens venner har kommentert med røde hjerter under innlegget.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Ifølge Aftonbladet jobber Bauer som selger i firmaet Lewa. I tillegg er han modell og har blant annet gjort reklamejobber for pantelån og arbeidsklær.

Turbulent forhold

I 1985 møtte Pernilla Wahlgren Emilio Ingrosso under Melodifestivalen, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de to giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden.

Fem år senere fikk de datteren Bianca, og i 1997 kom Benjamin til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kisten for stjerneparet Pernilla og Emilio. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Emilio ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

I årene etter skilsmissen har Wahlgren vært i et forhold med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt, og Pernilla har tilsynelatende vært singel siden den gang.

LES OGSÅ: «Måneskin»-vokalisten har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer