- Jeg er så utrolig lykkelig gift

Komistjernen ble smidd i Hymens lenker forrige helg.

GIFTET SEG: Komiker Christer Torjussen giftet seg med kjæresten Hege Rui forrige helg. Her viser han frem sin nye giftering til Seher.no. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
GIFTET SEG: Komiker Christer Torjussen giftet seg med kjæresten Hege Rui forrige helg. Her viser han frem sin nye giftering til Seher.no. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  2006 var ikke bare året da komikerstjernen Christer Torjussen (40) viste frem danseferdighetene på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse». Det var også da humorkongen møtte kvinnen i sitt liv - kjæresten Hege Rui.

Nå, fire år etter at de bekrefet at de var sammen, har paret, som også har en to år gammel sønn, endelig blitt smidd i Hymens lenker.

Feiringen gikk av stabelen på godset til en venn av Torjussen forrige helg, og til Seher.no kan 40-åringen avsløre at han er en «svært lykkelig mann»

- Det var kjempefint. Det var hagefest og en humanetisk vielse med grillmat etterpå. Det var utrolig hyggelig og veldig vellykket, sier en strålende blid Torjussen.

Komistjernen, som neste uke står på scenen under Stand Up Festivalen på Latter, kan også bekrefte at Hege er «den store kjærligheten», og at han gått til anskaffelse av en skikkelig giftering for å vise det.

- Jeg har på alle måter funnet kvinnen i mitt liv! Jeg er så utrolig lykkelig gift. Jeg er en veldig heldig komiker. Så nå har jeg skaffet meg en sånn ordentlig ring som sier det også - bling, bling, humrer han.

Flere av Torjussens komi-kolleger var også tilstede i bryllupet, deriblant Gustav Nilsen, som også er aktuell under Stand Up Festivalen neste uke.

Og Nilsen bekrefter at bryllupet var kjempeflott.

- Ja, det var helt fantastisk. Veldig morsomt, sier han til Seher.no.

Les mer om Stand Up Festivalen på Latter her! (ekstern link). Premieren er onsdag 18. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det kommer noen penere etter meg