BEKLAGER: Jesse James har nå kommet med en offentlig beklagelse for smerten han har påført Sandra Bullock og barna.  Foto: All Over Press
BEKLAGER: Jesse James har nå kommet med en offentlig beklagelse for smerten han har påført Sandra Bullock og barna. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er så utrolig lei meg

Sandra Bullocks ektemann med offentlig beklagelse etter utroskapsskandalen.

SEHER.NO: Torsdag ble det kjent at Hollywood-stjernen Sandra Bullock (45) har flyttet ut av hjemmet hun deler med ektemannen Jesse James (40) og hans barn.

Skuespillerinnen har også avlyst sin reise til London i forbindelse med den europeiske premieren på filmen «The Blind Side», som hun vant Oscar for i forrige uke. 


Årsaken til at Bullock har flyttet ut skal angivelig være at James har hatt en affære med tatoveringsmodellen Michelle McGee i flere uker.

Så langt har ikke Bullock kommentert utroskapsryktene, men torsdag kveld gikk James ut med en offentlig unnskyldning som kan tolkes som en innrømmelse, skriver People.


I meldingen hevder James blant annet at «mange av påstandene om han er usanne og grunnløse».

Likevel tar 40-åringen all skyld for smerten skandalen har påført Bullock og hans barn.

- Det er kun én person å skylde på oppi alt dette, og det er meg. Det er på grunn av min dårlige dømmekraft at jeg fortjener alt det fæle som nå kommer min vei. Dette har påført min kone og mine barn ufattelig mye smerte og skam, og jeg er utrolig lei for at jeg har forårsaket dette, sier han.

James forteller også at han håper kona og barna kan tilgi han.

- Jeg er utrolig lei meg for smerten jeg har påført dem og jeg håper at de vil finne det i sine hjerter å tilgi meg, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er det slutt mellom dem?