Cengiz Al og Maiken Blom:

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker

«Skam»-stjernen er takknemlig for «Skal vi danse»-støtten fra kjæresten.

STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al hadde med seg kjæresten Maiken da han gjorde sin debut på parketten i «Skal vi danse». Overfor Seoghør.no forteller han hvor mye støtten betyr for ham når han skal prestere i dansekonkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al hadde med seg kjæresten Maiken da han gjorde sin debut på parketten i «Skal vi danse». Overfor Seoghør.no forteller han hvor mye støtten betyr for ham når han skal prestere i dansekonkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer

(Seoghør.no): Lørdag kveld skal årets kjendisdeltakere i «Skal vi danse» i ilden for andre gang, og årets første dansepar skal forlate konkurransen.

Under premieren forrige helg var det flere av deltakerne som imponerte både dommere og tv-seere, og fire av de totalt 12 parene hanket inn godt over 30 poeng av 40 mulige.

Blant dem var skuespiller Cengiz Al (19), bedre kjent som Yousef fra NRK-suksessen «Skam». Han og dansepartneren Mai Mentzoni fikk 34 poeng - kveldens nest høyeste poengsum. Og det gjorde han med kjæresten sin, Maiken Blom (19), i salen.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker allerede, før han har dansa! Jeg tror nesten jeg er mer nervøs enn han, til og med! Men jeg vet at han «nailer» det her, sa hun til Seoghør.no før Cengiz skulle ut på parketten.

Tenker på kjæresten

Den populære skuespilleren hadde også med seg fetterne sine til «Skal vi danse»-debuten, og Cengiz skrøt av både dem og søte Maiken.

- Jeg har full støtte bak meg, og det er jeg veldig, veldig glad over. Å ha med fetterne mine betyr veldig mye for meg, og selvfølgelig er jo i tillegg kjæresten min her, så det er egentlig det eneste jeg trenger å vite, sa «Skam»-stjernen.

- Kommer du til å tenke på Maiken når du danser?

IMPONERTE: Cengiz Al og Mai Mentzoni skapte god stemning med sin jive i TV 2s studio forrige lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
IMPONERTE: Cengiz Al og Mai Mentzoni skapte god stemning med sin jive i TV 2s studio forrige lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Ja, hvis det er sånne følsomme danser, selvfølgelig! Men hvis det er sånn gladdans ... da tenker jeg på henne òg da, hehe! Men jeg tenker egentlig ikke så mye over mennesker da, jeg tenker på å ha det gøy der og da. Men det betyr veldig mye at de er med. Bare det at de sitter her gir meg jo kick og energi, det skulle bare mangle.

STOLT: Maiken Blom er stolt av Cengiz Al uansett hvor langt han kommer i «Skal vi danse». Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
STOLT: Maiken Blom er stolt av Cengiz Al uansett hvor langt han kommer i «Skal vi danse». Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer

Og Maiken har troen på at Cengiz kan hevde seg i dansekonkurransen lenge.

- Jeg tror han kommer til å gå ganske langt, men jeg vet at det viktigste er at han koser seg og har det gøy!

Ville ikke kysse motspilleren

Den tidligere «Skam»-skuespilleren har drevet med dans også før dansedebuten i TV 2 direktesendte lørdagsprogram. Og det var faktisk i et dansestudio han og kjæresten ble kjent, for tre års tid siden.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun skjønte at jeg prøvde meg på henne, har Cengiz tidligere røpet overfor Seoghør.no.

KYSSESCENE: Det var denne scenen som gjorde at Cengiz Al fikk noia under innspilling. Foto: NRK
KYSSESCENE: Det var denne scenen som gjorde at Cengiz Al fikk noia under innspilling. Foto: NRK Vis mer

I «Skam» fant Cengiz' rollefigur Yousef tonen med Sana (Iman Meskini), men i en av scenene kysser han Sanas venninne Noora (Josefine Pettersen). Dét å skulle kysse en annen jente enn kjæresten Maiken, føltes alt annet enn naturlig for ham.

- Da stoppet jeg helt opp, for jeg har jo kjæreste. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle ta stilling til det, har han tidligere avslørt i en podcast fra VG.

Selve innspillingen av scenen ble derfor ikke spesielt enkel for Cengiz:

- Jeg ble veldig stresset, også knakk det sammen for meg. Jeg gikk bak scenen og sa at jeg var skikkelig stresset. Jeg måtte klappe meg selv hundre ganger i ansiktet før jeg fikk det til. Vi gjorde det bare to ganger, og det gikk greit, fortalte han videre.

Andre program av høstens «Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag kl. 19.30.

SKAM: Under finalefesten for Skam avslørte Ulrikke Falch til Dagbladet at hun hadde drukket halvannen flaske med vin før hun spilte inn den første sexscenen med William. - Jeg håper ikke NRK blir saksøkt nå, ler den unge skuespillerstjerna. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg måtte jo være litt Beyoncé