ET RESULTAT AV BEINHARD DANSING: Kelly Osbournes dramatiske vekttap kommer som følge av beinhard dansing, ikke plastisk kirurgi. Foto: All Over Press
ET RESULTAT AV BEINHARD DANSING: Kelly Osbournes dramatiske vekttap kommer som følge av beinhard dansing, ikke plastisk kirurgi. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er så sint på ryktene

Kelly Osbourne har en helt naturlige forklaring på dramatiske forandringen...

SEHER.NO: Rockedatteren Kelly Osbourne (25) har fått et helt nytt utseende etter at hun deltok i "Dancing with the stars" i USA, og dermed gikk ned en rekke kilo.

25-åringen har fortsatt å gå ned i vekt etter dansekonkurransen, noe som har ført til rykter om at stjernen skal ha lagt seg under kniven. 

Kelly har ifølge Daily Mail gått ned 19 kilo det siste året, og selv hevder hun hardnakket at det kun er et resultat av hardt arbeid.

I sin faste spalte i Closer Magazine, skriver blondinen ifølge Daily Mail at hun er rasende over at folk tror kroppen hennes ikke har kommet naturlig.

- Jeg er så sint på grunn av at det går rykter om at jeg har forstørret leppene mine, eller tatt fettsuging på beina. Noen sa til og med at jeg hadde redusert magesekken. Det har jeg overhodet ikke gjort. Jeg har blitt slankere i ansiktet, og det er derfor jeg ser annerledes ut, understreker hun.

Grunnen til det dramatiske vekttapet er ifølge Kelly ikke anoreksi, drastiske dietter eller plastiske operasjoner. Hennes spede kropp kommer rett og slett som et resultat av beinhard dansing.
 
- Jeg har prøvd så mange slankekurer som aldri fungerte, men alt jeg trengte var dans, sa hun nylig til Closer Magazine.

Nå synes Kelly det er trist at operasjonsryktene har oppstått, ettersom de sender ut feil signaler.

- Ryktene er latterlige. De sender ut feil signaler fordi jeg har trent og jobbet hardt i flere måneder - det skjedde ikke over natten!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Hun elsker sin nye kropp