DEN GANG: Kim Kardashian drømte allerede som tenåring om å bli en kjent person. Det har hun også klart. Foto: Entertainment Tonight
DEN GANG: Kim Kardashian drømte allerede som tenåring om å bli en kjent person. Det har hun også klart. Foto: Entertainment TonightVis mer

- Jeg er så populær og alle elsker meg

Kim Kardashian visste hun kom til å bli berømt allerede som 13-åring.

SEOGHØR.NO: Tirsdag fylte Kim Kardashian 34 år og i den anledning har Entertainment Tonight publisert en morsom videosnutt av henne som er spilt inn for 20 år siden.

I filmen feirer 13 år gamle Kim at hun er ferdig med nok et skoleår sammen med klassen sin, og allerede den gangen elsket hun rampelyset og stjal all oppmerksomheten fra medelevene.

- Er det noen som filmer dette? Jeg håper virkelig det slik at alle kan se meg når jeg er blitt berømt og huske meg som denne unge vakre jenta, sier TV-stjernen rett inn i kamera.

- Jeg er den mest populære jenta og alle elsker meg, fortsetter hun.

Se videoen av Kim som jakter på berømmelse allerede i 1994 her:

 

Og det er ingen tvil om at Kim fikk drømmen sin til å gå i oppfyllelse.

I løpet av de siste årene har hun sammen med moren og søstrene bygd sitt eget familie-imperium og blitt verdenskjent gjennom TV-serien «Keeping Up with the Kardashians».

Det var i 2007 at publikum først fikk øynene opp for den brystfagre brunetten etter at en sexvideo hun hadde hadde spilt inn med eks-kjæresten Ray J i 2003 ble lekket i media.

Saken forsetter under bildet.

MEKTIG FAMILIE: Sammen med søstrene (f.v) Kourtney, Kylie, Kendall og Khloe (ikke med på bildet), samt moren Kris Jenner (nr. to fra høyre) har Kim Kardashian tatt Hollywood med storm. Foto: Stella Pictures
MEKTIG FAMILIE: Sammen med søstrene (f.v) Kourtney, Kylie, Kendall og Khloe (ikke med på bildet), samt moren Kris Jenner (nr. to fra høyre) har Kim Kardashian tatt Hollywood med storm. Foto: Stella Pictures Vis mer

 

Samme året startet realityserien på TV, og etter den gang har hun skapt den ene overskriften etter den andre; som med det 72 dager korte ekteskapet til Kris Humphries, hennes formfulle kropp og eventyrbryllupet med Kanye West i mai - for å nevne en brøkdel.

I 2010 ble Kim kåret til verdens best betalte realitystjerne.

LES OGSÅ: Kanyes eks-kjæreste kopierer Kim