Kelly Clarkson:

- Jeg er så ødelagt

Sangstjernen innrømmer at livet i karantene har vært alt annet enn enkelt.

KARANTENE: Sangstjerna Kelly Clarkson har de siste dagene oppholdt seg i karantene. Det skal ha vært alt annet enn enkelt. Foto: AFF-USA / REX / NTB
KARANTENE: Sangstjerna Kelly Clarkson har de siste dagene oppholdt seg i karantene. Det skal ha vært alt annet enn enkelt. Foto: AFF-USA / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske popstjernen Kelly Clarkson (39) ble et kjent ansikt i 2002 da hun vant «American Idol». I etterkant har hun hatt en suksessrik solokarriere og gitt ut en rekke hitlåter.

Siden den gang har hun også tatt over en av USAs mest populære talkshows. Det var nemlig da Ellen DeGeneres (64) bestemte seg for å gi seg, at Clarkson fikk muligheten til å overta.

Talkshowet ble etter kort tid døpt om til «The Kelly Clarkson Show», og hadde sin første episode i 2019, hvor premieren var den mest sette innen talkshow på syv år.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Før den tid ble verden snudd på hodet da pandemien meldte sin ankomst. Det ble en daglig rutine å sprite hendene, holde avstand og oppholde seg i karantene ved smitte. Selv to år etter.

Nå er det Clarkson som er i karantene hjemme med barna sine River Rose (7) og Remington Alexander (5), som hun har fra det tidligere ekteskapet med skuespiller Brandon Blackstock (45).

- Jeg er så sliten

Tirsdag dukket «Since U Been Gone»-sangeren opp på en videosamtale i sitt eget talkshow «The Kelly Clarkson Show», fremfor å være fysisk til stede. Det skriver blant andre People.

Ettersom 39-åringen for tiden er i karantene måtte gjesteprogramleder Taraji P. steppe inn for henne. I episoden snakker de blant annet om situasjonen hun nå befinner seg i, som tilsynelatende ikke har vært en dans på roser for Clarkson.

SLITEN: Sangstjernen innrømmer at det har tatt på å være i karantene. Foto: Skjermdump fra YouTube
SLITEN: Sangstjernen innrømmer at det har tatt på å være i karantene. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer

I videosamtalen hadde hun på seg en morgenkåpe, sovemaske og ingen sminke.

- Jeg trodde vi var ferdige med karantene, jeg er så lei. Jeg brakk en negl. Jeg er så ødelagt. Dette er meg ødelagt. Mandelmelken min har også nettopp gått ut på dato. Amerika, slik ser jeg ut. Vær så god, er blant det hun sier.

OVERRASKET: Justin Bieber brukte tiden i hjemmekarantene på å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

Videre følger hun opp med:

- Jeg er ikke engang syk. Det er så rart, men vi holder oss i alle fall trygge.

Tid med barna

Videre forteller sangstjernen at hun har tilbrakt mye tid foran TV-skjermen sammen med barna, og de skal ha vært spesielt ivrige på å se den populære Disney-filmen «Encanto» opp til flere ganger.

- Når jeg ser en film med barna mine, er det som å se tre filmer, sier hun lattermildt, og legger til:

- Sønnen min bruker alltid å reise seg midt i filmen for å synge til musikken. Så har du River som bokstavelig talt, rett etter replikken er sagt, bare gjentar alt som om hun memorerer en dialog for et teaterstykke.

Tidligere har Clarkson delt på Instagram at både hun og barna elsker filmen og er stor fan.

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge kom hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel», og måtte på karantenehotell. Og der snakket hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer

Tøff skilsmisse

Det var i juni 2020 det ble kjent at Clarkson og Blackstock skulle skilles. Paret hadde vært gift i syv år, og nyheten om bruddet kom som et sjokk på mange. I oktober samme år åpnet Clarkson seg om hvordan familien taklet bruddet, og hun la ikke skjul på at situasjonen var vanskelig for alle involverte.

- Jeg har en flott familie og venner som er der for meg. Det er veldig vanskelig å navigere seg gjennom det å være åpen, og å dele sin historie som kan hjelpe andre og på samme tid beskytte disse små barna jeg elsker, sa hun da.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Etter skilsmissen slapp ikke Clarkson billig unna. Året etter skilsmissenyheten kom det frem at hun måtte punge ut over 1,7 millioner til eksmannen hver måned. Det meldte People.

Det ble også pålagt av en dommer i Los Angeles County at hun må betale 1,25 millioner dollar, noe som tilsvarer 10,9 millioner norske kroner, til eksmannen for å dekke advokat og eventuelle andre kostnader som skilsmissen førte med seg.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer