FÅR SVI: Stig Kjos og Natalia Davadi får høre det fra Trine Grung, som mener at paret bør ordne opp i problemene sine utenfor media. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR SVI: Stig Kjos og Natalia Davadi får høre det fra Trine Grung, som mener at paret bør ordne opp i problemene sine utenfor media. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg er så møkklei

Trine Grung raser igjen.

SEHER.NO: Ryktene og presseoppslagene rundt forholdet til fjorårets "Ungkaren", Stig Kjos, (32) og hans kjæreste Natalia Davadi (24), ser aldri ut til å ta slutt.

Den siste tiden har det vært utrolig mye frem og tilbake mellom paret, som i det ene sekundet har gjort det slutt, for så i det neste å benekte at de har problemer.

Og nå er det ikke bare paret selv som har sett seg lei alle skribleriene, spørsmålene og ryktene vedrørende deres romanse.

Tidligere radio- og TVNorge-profil Trine Grung (38), som er kjent for sine svært skarpe uttalelser, skriver på sin bloggside (ekstern link) at hun rett og slett er "møkklei" de to realitystjernene og sakene som skrives om dem.

"Nå er det NOK!! Jeg er så møkklei av spalteplassen disse to pr kåte folka får, kan ikke dere journalister finne noe annet vettugt å skrive om. Det begynner å synke til et såpass lavt nivå at de må skånes mot seg selv! Hvem i helv....bryr seg om en krangel disse to hadde i fylla og nå skal de "gjøre det godt igjen!!" I pressen?" er blant det hun skriver.

Og Grung gir seg ikke med det og mener at det er på tide paret ordner opp i problemene.

"Flytt på landet og finn ut av kjærligheten, dere lever ikke for mediene og vi driter i hvor mange krangler dere har, når Natalia har mensen, hvem som var sjalu når og alle deres trivielle greier. Hele norge står ikke på hodet fordi dere hadde en krangel så slutt å få det til å virke sånn! GET A LIFE or another girlfriend! Jes..Sorry men blir bare FOR dumt!", raser hun.

Den tidligere FEM-programlederen har fått mange tilbakemeldinger på innlegget sitt, og flesteparten er svært enige i hennes kommentarer.

"Satt akkurat og hadde samme tanken! Snakk om mye styr fram og tilbake om de er sammen eller ikke..who gives a sh..!!", skriver Isabel, en av bloggleserne.

Det siste oppslaget om Kjos og Davadi var i VG lørdag, da avisen hevdet at det var slutt mellom paret. I ettertid kom det frem at de kun hadde kranglet i fylla, og at Kjos i sinne hadde sendt melding om bruddet til avisen.

Men den tidligere "Ungkaren" kunne dagen etter fortelle Seher.no at paret nå trenger mer tid til å tenke og derfor mest sannsynlig vil ta en pause.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er ikke slutt mellom oss