- Jeg er så lei av å gå gravid

Høygravide Kim Zolciak viser frem sin digre babymage.

BLIR SEKSBARNSMOR: Det kommer til å bli en svært travel tid for Kim Zolciak de neste månedene. Snart har hun nemlig fire barn under tre år. Foto: Kim Zolciak/Instagram
BLIR SEKSBARNSMOR: Det kommer til å bli en svært travel tid for Kim Zolciak de neste månedene. Snart har hun nemlig fire barn under tre år. Foto: Kim Zolciak/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer avslørte reality-stjernen Kim Zolciak (35), kjent fra TV-serien «Real Housewives of Atlanta», at hun fikk sjokk da hun fant ut at hun venter tvillinger.

Nå er det like før barna blir født, og mandag postet hun et bilde av sin enorme kul på Instagram.

- Etter alle forespørselene bestemte jeg meg endelig for å vise frem babymagen min i dag! Tvillingene kommer denne måneden og jeg er såååå lei av å gå gravid. #TellerNedDagene, står det sammen med bildet.

Zolciak giftet seg med den syv år yngre amerikanske fotballspilleren Kroy Biermann (28) i 2011, og fikk sønnene Kroy Jagger (2) og Kash Kade (1) kort tid etter. Om senest et par uker blir de tvillingforeldre i tilllegg.

«Gravid-røykeren» har også døtrene Brielle (16) og Ariana (12) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: Tone Damli er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer