Kim Kardashian:

- Jeg er så glad på Kourtneys vegne

Shanna Moakler har hevdet at eksen Travis Barker hadde en affære med Kim Kardashian mens de var gift. Slik svarer hun.

NEI, NEI, NEI: På Instagram skriver Kim Kardashian at hun ikke hadde en affære med Travis Barker på starten av 2000-tallet. Foto: Michele Eve Sandberg / Shutterstock Editorial / NTB
NEI, NEI, NEI: På Instagram skriver Kim Kardashian at hun ikke hadde en affære med Travis Barker på starten av 2000-tallet. Foto: Michele Eve Sandberg / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i mai gikk Blink-182-trommisen Travis Barkers (45) ekskone Shanna Moakler (46) ut og hevdet at eksmannen hadde hatt en affære med selveste Kim Kardashian (40) da de var gift.

Mange rynket på nesen over anklagene, for nylig fant Barker nemlig kjærligheten med Kim Kardashians eldre søster, Kourtney (42).

Travis Barker og modellen Shanna Moakler giftet seg i 2004, men allerede to år senere tok sistnevnte ut skilsmisse. Moakler hevdet overfor US Magazine at en affære mellom eksmannen og Kim Kardashian skal ha vært årsaken til samlivsbruddet.

FERDIG: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

Modellen hevdet at hun skal ha oppdaget affæren tidlig på 2000 tallet. Barker møtte angivelig Kardashian da hun jobbet som assistent for milliardærarvingen Paris Hilton (40).

Kim Kardashian selv har forholdt seg taus om Moaklers påstander, men nå tar hun bladet fra munnen på Instagram story. Der skriver realitystjernen at affæreryktene ikke stemmer.

Avsløring

Avsløringen kommer på bordet når en følger under en spørsmålsrunde lurer på om det er sant at hun hadde en affære med Barker.

«NEI! Falsk historie! Vi har vært venner i flere år og jeg er så glad på han og Kourtneys vegne», svarer Kardashian på spørsmålet.

Travis Barker har blant annet i sin egen selvbiografi innrømmet at han har vært svak for Kim Kardashian, men hele veien benektet at de har hatt et forhold.

RUNGENDE NEI: Slik svarte Kim Kardashian på følgerens spørsmål. Foto: Skjermdump fra Instagram
RUNGENDE NEI: Slik svarte Kim Kardashian på følgerens spørsmål. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kardashians kommentar kommer to uker at Shanna Moakler gikk ut med de kraftige påstandene i et intervju med US Magazine.

«Jeg skilte meg fra eksen fordi jeg så dem - jeg oppdaget at de hadde en affære», sa hun til magasinet.

Moakler uttalte videre at hun «aldri» vil være venn med noen i Kardashian-familien på grunn av dette.

EKSER: Shanna Moakler og Travis Barker skilte lag i 2008, og har to barn sammen. Foto: Peter Brooker / Rex / Shutterstock / NTB
EKSER: Shanna Moakler og Travis Barker skilte lag i 2008, og har to barn sammen. Foto: Peter Brooker / Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

- Hvordan kan man ikke stirre på Kim?

Kim Kardashian skal ha møtt trommisen da hun jobbet som assistent for Paris Hilton på tidlig 2000-tallet. I sine memoarer fra 2015 omtalte Barker realitystjernen som «jævlig heit».

Overfor US Magazine i 2015, kunne Barker også fortelle om hvor trollbundet han ble da han så realitystjernen for første gang.

«Hvordan kan man ikke stirre på Kim? Jeg koste meg da jeg hang med Paris, men jeg elsker kurvete jenter. Kim var øye-godis. Jeg var på ingen måte respektløs mot Paris, men jeg kunne ikke ta øynene mine vekk fra Kim», sa han den gang.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Likevel har han hele tiden benektet at han hadde et forhold til Kardashian mens han var gift med Moakler, som han har de to barna Landon (17) og Alabama (15) med.

Moakler hevdet overfor US Magazine at det er «hundre prosent løgn» at de ikke hadde en affære. Travis Barker har ikke uttalt seg etter ekskonas påstander tidligere i mai.

LES OGSÅ: Åpner seg: - Det ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer